SCANPAN

SCANPAN står for design og produktion af det mest avancerede non stick køkkenudstyr - udviklet med henblik på at friste mennesker, der bare elsker at lave mad. SCANPANn tager i fremstillingen af gryder og pander udgangspunkt i danske håndværkstraditioner - herunder en omhyggelig kvalitetskontrol. I sortimentet finder du alle typer pander - bradepander, stegepander, grillpander. sauterpander, wokpander, æbleskivepander samt et stort udvalg i gryder og kasseroller. SCANPAN har også tilføjet en spændende knivserie med køkkenknive i meget høj kvalitet.


SCANPAN - kvalitetspander i mere end 60 år

SCANPAN - firmaet har i mere end 60 år leveret kvalitetspander til danske og udenlandske køkkener. Firmaet er familieejet og har hovedkontor i Ryomgaard i Danmark, hvorfra produkterne på verdensplan eksporteres til mere end 50 lande over hele verden. Derudover har SCANPAN A/S kontor i Finland samt datterselskaber i Norge, Singapore, Kina og USA.

SCANPAN er en af verdens førende producenter af non-stickprodukter. Virskomheden er kendt for at levere dansk kogegrej af meget høj kvalitet. Både design og produktion er baseret på traditionsrige håndværksteknikker, og herudfra opstår tidløst og funktionelt udstyr til det moderne køkken.

SCANPAN - 100 % dansk produktion

Både private husholdninger og professionelle storkøkkener vil kunne nyde godt af disse kvalitetsprodukter. SCANPAN lægger mange kræfter i forskning og udvikling, hvilket har resulteret i, at man gang på gang har været banebrydende på innovations- og teknologifronten.

Hemmeligheden ligger i de trykstøbte aluminiumsprodukter med patenteret keramisk titaniumbelægning. SCANPAN har valgt at holde produktionen i Danmark, hvor man har sin egen fabrik med en avanceret produktionsteknik

100 % recirkuleret aluminium opvarmes til flydende form. Den flydende masse hældes herefter i en støbeform, hvorefter panderne trykstøbes under et tryk på 250 tons. I de følgende processer forankres 20.000 grader varmt titanium i den komprimerede aluminium, hvorefter non-stick belægningen påføres og hærdes.

Den unikke støbeteknik sikrer maksimal holdbarhed og en perfekt varmefordeling på hele stegefladen. Kvaliteten kontrolleres ned til mindste detalje gennem hele produktionsprocessen. Denne unikke støbeteknik resulterer i pander, hvor varmen fordeles over hele overfladen, uden at der opstår varme pletter. Støbeteknikken sikrer også, at produkterne opnår en lang holdbarhed.

SCANPAN - professionelle køkkenserier til storkøkkener

De trykstøbte aluminiumspander er SCANPAN´s kerneprodukt. Men ud over disse populære non-stick-produkter omfatter virksomhedens sortiment også flere forskellige professionelle serier i rustfrit stål og kobber til storkøkkener. SCANPAN præsenterer endvidere forskelligt professionelt køkkentilbehør samt en serie med køkkenknive.

Generelt for produkterne gælder, at man har fokus på at give kunderne et bedre køkkenoplevelse. Den løbende designudvikling og innovation sker i tæt samarbejde med firmaets globale partnere, der bl.a. består af professionelle kokke. Målet er til stadighed at kunne designe og producere nye banebrydende køkkenredskaber.