Webshoppen er åben.... Vores fysiske butik er grundet COVID-19 situationen foreløbigt lukket indtil regeringen giver lov til at centrene må åbne igen.

Poul Pava

Poul Pava, - dansk kunstner  der bor og arbejder på Bornholm, leder dig ind i et univers af farverige og charmerende figurer og sjove motiver. Altid holdt i en naivistisk stil og gerne et minimalistisk look. Poul Pava er en sand multikunstner - fra hans hånd strømmer malerier, lærredstryk, posters & postkort og porcelænsdesign, og han gør sig også som jazzmusiker og digter. Hos Alstrøm er vi stolte over at kunne præsentere Poul Pavas keramiske frembringelser - bl.a. de karakteristiske vaser, skåle, vandglas, æggebægre og termokrus. Alle med illustrationer, der i spontan stil tydeligt beskriver "barnet i os alle".


Poul Pava

Poul Pava har malet i mere end 30 år. Den danske kunstner, der bor på Bornholm, har i de senere år skabt sig et brand inden for brugskunst, der rækker langt ud over Danmarks grænser.

Man er ikke i tvivl om, at man står over for design og kunstværker fra Poul Pavas hånd. Han vælger bevidst motiver med karakteristiske figurer, der på markant vis beskriver "barnet i os alle". Det gør han ved at anvende en naivistisk og spontan stil.

Produktpaletten er bred. Poul Pava har skabt et enestående univers af billeder og farver, hvor man finder alt fra større malerier, lærredstryk, posters, postkort, memoryspil, designs på Aida porcelæn kufferter, rygsække, ure og meget mere. Poul Pava fungerer også som designer, og så er han en glimrende jazzmusiker. Desuden skrver han digte. Med andre ord et ægte kulturelt menneske.

Poul Pavas stil har dannet skole blandt naivistiske kunstnere

Poul Pava er også kendt for sit samarbejde med fonde og organisationer, hvor han har bidraget med en række forskellige motiver. Han har et indgående kendskab til grafisk design

Poul Pavas stil har dannet skole, og i dag ser man, at hans originale univers og streg forsøges kopieret / efterlignet af andre naivistiske kunstnere.

Poul Pava har sin egen butik på Laksetorvet i Rønne. Butikken rummer også et galleri. I butikken vises forskellige designs, Paul Pavas egen produktion samt en udstilling af originale malerier.