Ladyshavere

Ladyshavere - perfekt glatte sommerben, skarp bikinilinje og glabarberede armhuler opnår du med en ladyshaver fra Alstrøm. Vores shavere til hende tilbyder hurtig og øjeblikkelig hårfjerning med minimal irritation og rødme. Shaverne er designet til optimal epilering. Du får en helt glat hud på få minutter, og holdbarheden er flere uger. Flere af vores ladyshavere er ledningsfri og af typen Wet & Dry - hvilket betyder, at du kan anvende dem i badet. Se den avancerede ansigtsbørste fra Braun - epilator og renseapparat i ét. Du kan bl.a. med børsten fjerne makeup og andre urenheder fra huden. Tjek også den altid populære opladelige Lady Shaver fra Philips - selvfølgelig Wet & Dry og med integreret Aloe Vera strip til øgning af hudfugtigheden.


Ladyshavere - Epilatorer - Braun - Philips

Ladyshavere - rigtig mange kvinder stræber efter at opnå den blødeste og mest glatte hud - eksempelvis på benene, og her er en ladyshaver et godt og vigtigt redskab til at opnå dette mål. En ladyshaver er ganske enkelt en type barbermaskine der shaver effektivt og selvfølgelig efterlader huden uden sår og skrammer.

Braun og Philips er blandt hovedspillerne på markedet for ladyshavere, og det er da også disse to producenter, vi har valgt at fokusere på her i shoppen, når det gælder barbermaskiner til kvinder.

Ladyshaver - let og skånsom barbering

De enkelte producenter har forskellige tilgange til både udvikling og produktion af ladyshavere. Du har derfor alle muligheder for at finde en shaver, der også passer til netop dine krav og behov.

Ladyshavere med bevægeligt barberhoved giver en let og skånsom barbering. Denne type barberhoved kan også effektivisere barberingen, idet det roterende barberhoved er særdeles velegnet til både at følge hudens konturer og til at fange hårene.

Glat hud på få minutter med ladyshaver

Nogle modeller har sågar flydende skæreblade, hvilket gør barberingen endnu tættere. Det bevægelige barberhoved sender endvidere skærebladene meget tæt på huden. Det giver en ekstra glat og jævn barbering.

Få en dejlig glat hud på få minutter. Bemærk at du også kan få ledningsfri ladyshavere og batteridrevne ladyshavere, og at flere shavere er af typen Wet & Dry, der kan anvendes, mens du er i bad. Glæd dig til at få flotte, glatte sommerben. Hold bikinilinjen skarp og nyd totalt glatbarberede armhuler. Alt sammen opnåeligt med en ladyshaver.

Epilator - det oplagte alternativ til voksbehandling

Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af epilatorer. En epilator anvendes til hårfjerning af hår på benene, under armene, i bikinilinjen og undertiden i ansigtet.  I modsætning til barbering, hvor hårene skæres af ved huden, fjerner epilatoren håret med rod ved hjælp af et roterende hoved med en masse små pincetter, der griber fat i flere hår samtidig. Den måde, hårene trækkes ud på, kan på mange måder sammenlignes med en voksbehandling.

En epilering giver således et længerevarende resultat, fordi hårsækkene skal danne helt nye hår. En epilator er nem at bruge og kræver ikke professionel hjælp. Den giver som oftest også mindre hudirritation end brug af skraber.