Trimmere

Trimmere til skæg og næsehår - med en effektiv trimmer klarer du nemt "finjusteringen" af dit udseende. En multishaver fra Alstrøm er det helt rigtige værktøj, når du ønsker at skabe din egen stil. Du kan trimme dit skæg, som du ønsker, og du kan fjerne grimme næsehår. Trimmerne kan også anvendes til at pleje detaljer i din hårstil eller til at fjerne lange, uønskede øjenbryn eller ørehår. Trim dine skægstubbe på rekordtid med en skægtrimmer fra Philips, OBH eller Braun - de førende producenter af hårtrimmere. Hos Alstrøm finder du naturligvis også separate næsehårstrimmere. De fleste skægtrimmere og næsehårstrimmere er i øvrigt vandtætte og kan således benyttes, mens du tager brusebad. Praktisk og tidsbesparende.


Trimmere - for velplejet hår og skæg

Trimmere - en række faktorer er i spil, når du skal vælge din nye trimmer. Bl.a. er det vigtigt for dig at afgøre, om du kun skal bruge din nye trimmer til håret, eller du også gerne vil kunne anvende den som skægtrimmer.

Andre vigtige ting at tage med i overvejelserne er, hvor ofte du skal bruge trimmeren, hvilke længdeindstillinger du har brug for, og hvor stor din tålmodighed er.

Trimmere med stor motorkraft

Er du utålmodig og ønsker et hurtigt resultat, skal du vælge en trimmer med stor motorkraft, da trimmerens motor er helt afgørende for, hvor hurtig og grundig trimmeren er.

Ultimativt vil afvejningen mellem pris og kvalitet være afgørende omkring dit valg af trimmer. Desuden vil du sikkert se på antallet af trimmerens features. Der er ingen tvivl om, at du sagtens kan få billige trimmere, som er ganske udmærkede til de mest basis opgaver.

Næsehår, øjenbryn, ørehår - alt klares med en trimmer

Men stiller du lidt højere krav og i øvrigt alllerede har erfaringer med trimmere, er der måske grund til at gå efter en lidt dyrere model i højere kvalitet.

En god trimmer er alsidig. Den kan både fjerne grimme næsehår, pleje detaljer i din hårstil og trimme lange øjenbryn eller sågar hår i ørene. De bedste trimmere på markedet kommer naturligvis også fra de bedste brands som Philips, OBH og Braun, der er kendt for at være blandt de førende producenter af trimmere.

Læg mærke til, at de fleste trimmere kan rengøres under vand. Det er en særdeles praktisk feature. Du kan således trimme hår og skæg, mens du tager et shower.