Knive

Knive - det er vigtigt, at dit bestik ligger godt i hånden. Bordknive, gafler og skeer er værktøj, som skal fungere og føles rart at anvende. Vi har samlet de bedste bordknive, brødkive, smørknive, grillknive og lagkagespader til dig her i kategorien. Nemt og overskueligt får du et indtryk af, hvad markedet kan byde på, når det gælder æstetiske og funktionelle knive til borddækningen. Se den prisbillige kniv i rustfrit stål fra Anna, der har en god tyngde. Kniven tåler dagligt brug og opvaskemaskine. Eller tjek Groovy bestiksæt fra Aida. Flot og klassisk bestiksæt, der fuldender borddækningen til både hverdag og fest.


Knive - Bordknive - Lagkageknive

Knive - en kniv er ikke bare en kniv. Valget af bestik til din borddæktning har stor betydning for det samlede indtryk, og selvfølgelig er det vigtigt, at en bordkniv ligger godt i hånden. Desuden skal den naturligvis kunne skære fornuftigt.

Se vores flotte udvalg af elegante bordknive. Vi kan eksempelvis nævne Groovy-kniven fra Aida, der er den helt rigtige kniv til den daglige borddækning. Kniven indgår i et samlet bestiksæt, og du kan glæde dig til at få et sæt i eet eksklusivt design. Sættet har sin helt egen kant, og det er værd at bemærke de horisontale linjer langs knivens skæft. Faktisk er Groovy-serien relativ bred i udformningen.

Alle dele i Groovy-serien er fremstillet i blankt rustfrit stål. Vi sælger rigtig mange knive af denne type til firmakantiner og institutioner Knive, gafler og skeer ligger godt i hånden og har en behagelig tyngde. Aida Groovy tåler maskinopvask.

Bordkniven model Anna er en meget populær kniv , som vi anbefaler til forsamlingshuse, institutioner, restauranter osv., hvor det er vigtigt at have et flot bestik til en pris, der er til at betale. Anna Bordkniv er fremstillet i blankt stål og tåler naturligvis opvaskemaskine.

Specialknive

Specialknive finder du også i denne kategori. Se bl.a. den smukke lagkagekniv fra Funktion, som er helt uundværlig, når lagkage, chokoladekage og andre lækre kager skal skæres ud. Funktion lagkagekniv er fremstillet i rustfrit stål og kommer i et elegant design. Det samme gælder kagespaden fra Funktion. Med dette stykke elegante specialbestik vil du kunne servere lagkagen, uden at de enkelte stykker vælter undervejs fra kagefad til kagetallerken. Funktion Kagespade pryder det veldækkede kaffebord.