Servering

Servering - en æstetisk præsentation af dine frembringelser i køkkenet vil være prikken over i´et, når du serverer maden for din familie eller dine gæster. Her ser det ekstra godt ud, hvis de enkelte serveringsdele matcher. Det gør de f.eks., hvis du vælger Marie Sohl Serveringssæt. Sættet består af fem dele - salatske, salatgaffel, sauceske, serveringsske og kagespade. Nu har du en ensartethed i din serveringsstil. Serveringssættet fra Marie Sohl leveres i elegant emballage og er således en perfekt gaveide. De enkelte dele er fremstillet af 18/0 stål og har en tykkelse på 2.5 mm, hvilket garanterer en lang levetid for dit nye serveringssæt.


Serveringstilbehør - til elegant servering

Du gør dig naturligvis umage med, at maden i sig selv fremtræder delikat og indbydende, når du serverer den. Men lige så vigtigt er det, at de køkkenredskaber, der følger serveringen, er æstetiske at se på.

Her i kategorien finder du et stort udvalg af passende serveringstilbehør, som bør være en fast bestanddel i ethvert moderne køkken. Til elegant servering af dine salater kan vi varmt anbefale det flotte salatsæt fra Rosendahl Grand Cru serien. Det smukke serveringsbestik til salatskålen udmærker sig ved de rene linjer og den karakteristiske Grand Cru rille. Du kan naturligvis vaske sættet i opvaskemaskinen.

Nøjagtig udskæring af æg med smart æggeskærer

Hvis du inden serveringen af dine æg ønsker en helt nøjagtig udskæring, får du brug for en smart æggeskærer - f.eks. modellen fra Conzept, der nemt skærer dine æg i henholdsvis skiver eller både. Her slipper du for en masse besværligt håndarbejde.

Til servering af pålæg, salat, kød og pasta har vi et stort udvalg af specialtænger. Læg mærke til, at tængerne er forsynet med dobbelt gribeanordning, så de nemt kan betjenes med blot én hånd, og den smarte lukkeanordning betyder, at tængerne ikke fylder ret meget i køkkenskuffen, når de ikke er i brug.

Vær miljøbevidst - cool sugerør i rustfrit stål

Har du lagt mærke til de smarte sugerør i rustfrit stål. Vi kan hurtigt blive enige om, at der i forvejen er alt for meget plastik i verden. Ved at benytte sugerør i metal i stedet for engangssugerør kan du yde dit bidrag til at passe godt på miljøet. Stålsugerørene kan bruges igen og igen, og her hos Alstrøm synes vi helt klart, at et flot sugerør i rustfrit stål tager sig noget bedre ud i din festlige drink end et billigt sugerør i plast.

Bodum har styr på det der med servering med stil, og de bidrager naturligvis også med eksklusivt serveringstilbehør. Se eksempelvis den flotte Fyrkat stegegaffel, som er perfekt til håndtering og servering af dejlige røde bøffer og andre stegeretter. Bemærk det praktiske ophængsøje og det ergonomiske håndtag i silikone.