Håndmixere

Håndmixere - de tider, hvor piskning foregik ved håndkraft med et piskeris, er heldigvis forbi. Når du skal piske, ælte eller mixe, griber du selvfølgelig din kraftige håndmixer, som er klar til at hjælpe dig, uanset om du skal i gang med en større bageopgave eller blot skal have pisket et æg til den daglige madlavning. Flødeskummen til den varme chokolade piskes naturligvis også med din nye håndmixer. Moderne håndmixere fra Bosch og Philips er selvfølgelig lydsvage og nemme at rengøre. Mixerne leveres med piskeris og dejkroge. Tjek f.eks. den kraftige Bosch Håndmixer på 450 W med 5 hastigheder og turbofunktion. Denne håndmixer er testvinder hos Forbrugerrådet Tænk.


Håndmixere - slut med ømme håndled

Mange har sikkert i tidernes morgen givet afkald på lækker flødeskum eller creme til kagebagning, fordi de ikke kunne overskue at skulle igennem den opslidende proces med piskning med et gammeldags piskeris med håndtag.

I dag foregår piskning med en tidssvarende håndmixer. Så er det egentlig ligegyldigt, om du er en inkarneret hjemmebager, eller du blot i ny og næ skal have pisket et æg eller to til madlavningen eller til en æggesnaps.

Håndmixere fra kendte brands - Philips & Bosch

Når du først er i gang med at finde anvendelse for din håndmixer, kan behovet dog hurtigt vokse. For du finder snart ud af, at de moderne håndmixere er supergode til både at piske, mikse og ælte dine ingredienser.

Måske har du en forestilling om en håndmixer som en larmene tingest med en skinger, nærmest uudholdelig lyd. Også her er der grund til revision af opfattelsen. I dag kommer håndmixere fra kendte brands som Bosch og Philips i lydsvage udgaver, og så er den anden gode nyhed, at de er særdeles nemme at rengøre.

Høj kvalitet og rimelige priser

Som altid leverer Philips bare kvalitet, som giver de fleste andre konkurrenter. Det gælder, uanset om det er fjernsyn eller håndmixere. Derfor kan du også være sikker på, at håndmixere fra Philips har lige hvad du står og mangler.

Alle vores håndmixere her i kategorien er i øvrigt specielt udvalg for deres høje kvalitet og rimelige prisniveau. Men skulle vi fremhæve en enkelt mixer, kunne det være Bosch Håndmixer med tilhørende blenderstav og minihakker. Denne mixer opfylder alle de krav, du kan stille til en håndmixer - den skal være handy, kraftfuld, fleksibel og nem at rengøre.

Motoren yder hele 450 W og har fem hastigheder plus en overliggende turbofunktion. Også 2 dejkroge og 2 piskeris følger med i pakken. Så er du godt ekviperet til at klare en række opgaver i køkkenet.