Gryder

Gryder til alle formål. Det er vigtigt ikke at gå ned på udstyr, og det gælder selvfølgelig også, når vi taler gryder til dit køkken. Madlavning er et håndværk, og værktøjet skal være i orden - herunder gryderne. Vi har samlet et fantastisk udvalg af kvalitetsgryder fra Jamie Oliver, OBH, Scanpan, Conzept, Raadvad, Eva Trio og flere andre kendte producenter. Her finder du den helt rigtige gryde - uanset om du blot skal koge et æg eller skal i gang med den store sammenkogte ret eller en avanceret bouillabaisse. Se de flotte Braun suppegryder i højglanspoleret rustfrit stål. Tjek de klassiske gryder fra SCANPAN, der er belagt med keramisk titanium. Alle gryder fra Alstrøm er naturligvis rengøringsvenlige.


Gryder - Suppegryder - Kasseroller - Wokgryder

Gryder er et helt uundværligt køkkenudstyr i ethvert køkken, og udvalget af gryder er overvældende. Alle kendte producenter byder ind med alle typer gryder og det kan nogle gange være svært at bevare det forkromede overblik.

For at gøre det nemmere for dig har vi her i kategorien samlet et udvalg af de bedste gryder på markedet - selvfølgelig fra anerkendte brands som Jamie Oliver, OBH, Scanpan, Conzept, Raadvad, Eva Trio og flere andre.

Gryder til alle formål

Forskellige køkkenopgaver kræver forskellige gryder, og her finder du gryder til alle formål. Måske har du blot brug for at lave enkle retter i små portioner til én person eller koge et par æg. Måske skal du kokkerere til det helt store middagsselskab. Der vil altid være en gryde, der opfylder dine specifikke behov.

Valget af gryder afhænger bl.a. af din varmekilde. Vi har gryder, der specifikt passer til induktionskomfurer, gaskomfurer og elkomfurer - og gryder, der kan bruges på alle komfurtyper. En række grydetyper kan også bruges i ovnen - i de fleste tilfælde dog uden låg.

Eva Trio White Line gryder

Eva Trio er et kendt og anerkendt mærke, også når det gælder gryder. En særdeles populær grydeserie er Eva Trio White Line, der med sin hvide farve fremstår elegant i dit køkken. Gryderne i White Line serien har en kraftig aluminiumskerne med hård keramisk belægning og er forsynet med Slip-Let belægning, der ud over at sikre problemfri madlavning også garanterer nem rengøring.

Fra Eva Solo kommer de spændende gryder i Nordic Kitchen serien. Her får du gryder, som er et interessant alternativ til langt tungere støbejernsgryder. Gryderne er særdeles slidstærke og har en kerne af aluminium med en overflade i støbejernslook.

Jamie Oliver med egen grydeserie

Nordic Kitchen grydeserien er især velegnet til kogning af grøntsager samt til grydestegning af kød. De rustikke gryder er belagt med PFOA-fri PTFE 4-lags Slip-Let®coating - det betyder, at du kan tilberede maden med et minimum af fedtstof.

Jamie Oliver - den britiske kendiskok - er kendt af alle, og han lægger stolt navn til sin egen grydeserie, hvor kvaliteten er helt i top med bl.a. nittede håndtag i rustfrit stål samt buede glaslåg med dampventil.

Tjek udvalget af gryder - her finder du suppegryder, støbejernsgryder, stålgryder. kasseroller, wok-gryder osv. - altid med fokus på høj kvalitet og et fair prisniveau.