FORLÆNGET EKSPEDITIONSTID: Vi har rigtig mange bestillinger i forbindelse med Black Week, og vi pakker alt hvad vi kan, men i øjeblikket kan der desværre forventes forlænget ekspeditionstid på ca. 5 hverdage. JULEGAVER: Husk vi har 90 dages returret, så der er ingen problemer i at købe julegaven allerede nu.

Brødkasser

Brødkasser - til det daglige brød .... som naturligvis skal være hurtigt tilgængeligt.  En god brødkasse fra Alstrøm forlænger desuden holdbarheden for brødet, og du undgår brødposer og krummer på køkkenbordet. Især hvis du har begrænset plads i dit køkken, er en brødkasse en rigtig god ide. Bemærk, at flere af vores brødkasser har flad top, så du kan benytte opbevaringspladsen ovenpå brødkassen - eksempelvis til sukker, kaffe og te. Brødkasserne er naturligvis designet, så låget åbner inde i kassen, så den samlet set optager mindst mulig plads på bordet, også når den er i brug.


Brødkasser - fornuftig opbevaring

Brødkasser - brød indgår som en fast bestanddel i kosten i stort set alle hjem. Brød er standard i den daglige husholdning og indgår ikke kun i morgenmaden, men også til frokost, mellemmåltider og aftensmad. Til osteborde og meget mere.

God opbevaring af brødet er derfor vigtig, og her er en brødkasse den helt rigtige løsning. I en brødkasse har du for det første god styr på din brødbeholdning, og desuden holder brødet sig langt bedre, når det ligger i et lukket miljø i en brødkasse.

Brødkasser - smart og pladsbesparende løsning

Med en brødkasse slipper du også for at have alle mulige forskellige brødposer ligge og flyde på køkkenbordet, hvilket sjældent ser særligt smukt ud. Kassen kan naturligvis også bruges til tørkager

De fleste brødkasser er opbygget med en flap, der forsvinder ind i kassen, når du åbner låget. Det er en smart og pladsbesparende løsning, som ikke mindst er hensigtsmæssig i mindre køkkener med små køkkenborde.

Ydermere har brødkasserne ofte flad top, så du kan stile forskellige ting oven på kassen - det kunne være sukker, kaffe og te.

Nytænkning hos Bodum

Bodum er kendt for nytænkning i design, og de har da også deres helt eget innovative bud på en brødkasse i form af en både æstetisk og praktisk brødboks. Brødkassen er udstyret med en luftventil i siden, så dit brød bliver iltet på den rigtige måde.

Låget på Bodum Brødkasse er fremstillet i miljøvenligt bambustræ. Læg mærke til den smarte løsning med låget, der er fremstillet i miljøvenligt bambustræ og samtidig kan bruges som skære- eller serveringsbræt. Bodum når de er bedst.