Patisse

Patisse

Patisse er navnet, hvis du søger bageudstyr og tilbehør af højeste kvalitet. Patisse har i årtier stået for produktion af alt i bageartikler og bageforme til alle, der elsker at bage. Uanset om du er nybegynder, Bagedystdeltager eller professionel  bager, finder du i Patisses sortiment lige præcis de produkter, du søger. Sortimentet omfatter bl.a. bageforme, bageartikler og bageudstikkere til alle former for bagværk - alt sammen kvalitetsprodukter til faste lave priser. Hos Alstrøm kan du blandt andet finde et bredt udvalg af bagemåtter og bageformer som f.eks. forme til flutes og muffins, rugbrødsforme, tærteforme og springforme., og formene kommer i forskellige typer, herunder hjerteforme, chokoladeforme, Eclairforme og madeleineforme.

 


Patisse - bageudstyr i topkvalitet

Patisse er et hollandsk brand, der er kendt for sin produktion af bageudstyr i høj kvalitet. Virksomheden blev grundlagt i 1989 og eksporterer sine produkter til mere end 50 lande over hele verden. Patisse har rent faktisk mere end 40 års erfaring, idet hollandske Ger Norman allerede i 1968 stiftede virksomheden som et produktionsselskab.

I dag er Patisse markedsførende i Holland og distribuerer desuden til markeder i hele verden, herunder USA, Frankrig og selvfølgelig også Danmark. Filosofien hos Patisse er at overraske kunderne med innovation og produktudvikling i bedste kvalitet til gode priser.

Sortimentet spænder vidt inden for bageforme, bageartikler, sprøjteposer, tyller, kantfolie og bageudstikkere. Hvis du er helt vild med flotte kager og lækkert bagværk, går du ikke galt i byen ved at vælge bageudstyr fra Patisse.

Holdbarhed & Brugbarhed

Patisse lægger i sit design stor vægt på, at produkterne skal have lang holdbarhed. Desuden skal Patisse-produkter kunne inspirere til at skabe fantastisk og velsmagende bagværk hos både familier og virksomheder. Patisse har også stor fokus på brugervenligheden for deres produkter. Her kommer firmaets store og lange erfaring dig tilgode. Tjek det store udvalg af bageudstyr fra Patisse.