Lysestager

Lysestager - i Danmark elsker vi stearinlys og hygge og tænder gerne lys i hjemmet til festlige lejligheder .. eller blot til en stille, romantisk hverdagsstund. Ekstra godt bliver det, når lysene brænder i præsentable lysestager. Káhler Keramik byder ind med dekorative stager og fyrfadsstager i æstetisk dansk design - Omaggio og Hamershøi lysestager i glaseret stentøj. Stilfuld brugskunst af høj klasse. Lys i lysestager er synonymt med dansk hjemlig hygge. Tilføj lysestagerne som et spændende element i din boligindretning.


Lysestager - keramiske klassikere og nyskabelser

Lysestager - stearinlys forbindes med hyggelig stemning, måske lidt romantik, og det er muligt at købe stearinlys i mange udformninger og farver. Stearinlys skal naturligvis have en passende lysestage, og den finder du her i shoppen.

Vi har udvalgt et sortiment af eksklusive lysestager, der på bedste vis repræsenterer det bedste inden for dansk design og brugskunst.

Her er der tale om keramiske klassikere og nyskabelser, der vil give deres helt eget bidrag til din elegante boligindretning.

Hammershøi Lysestager - et æstetisk indslag i hverdagen

Káhler Keramik præsenterer lysestagerne i den kendte Hammershøi-serie - et æstetisk indslag i hverdagen. Den norskfødte industrielle designer Hans-Christian Bauer står bag denne serie, der indeholder en række forskellige keramiske elementer i lækkert design.

Med de karakteristiske markante riller danner denne designlysestage fra Káhler en perfekt base for dine stearinlys.

Lysestager til fyrfadslys

Hammershøi lysestagerne kan fås i en række former, størrelser og farver og passer perfekt på spisebordet, sofabordet, skænken eller opsatsen. Fremstillet i glaseret keramik.

Serien indeholder naturligvis også specielle lysestager til fyrfadslys. Stagerne fås i forskellige størrelser, der med fordel kan mikses med hinanden for en smuk fælles dekoration i hjemmet.

Omaggio & Eva Trio

Omaggio lysestagen er ligeledes fra Káhler Keramik. De dekorative Ommagiostager er fremstillet i porcelæn og kendes på de grove penselsstrøg. Stagerne er designet af Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft.

Rosendahl byder ind med en nærmest futuristisk lysestage i Grand Cru serien. Stagen er udgivet i forbindelse med Grand Cru-seriens 25-års jubilæum i 2018. Her får du en smuk lysestage med en spejlblank overflade.

Også Eva Trio har lysestager på programmet. Se den høje og stilfulde stage fra Legio Nova serien, der med sin smukke dekoration af riller bringer en flot tilføjelse til din boligindretning.

Stagen har de flotteste riller og en bred bund, der sikrer, at stagen står stabilt og sikkert på bordet. Stagen matcher fint de øvrige produkter i Legio Nova serien. Udført i hvid porcelæn.