Grydesæt

Grydesæt - der er mange fordele ved at købe et samlet grydesæt. Først og fremmest får du gryder i en samlet stil. Der er en særlig fornøjelse ved at have en ensartethed i sin grydesamling i stedet for at have et sammensurium af forskellige brands og stilarter. Vi har skønne grydesæt fra alle kendte producenter - bl.a. Scanpan, Eva Trio, WMF og OBH, så du finder helt sikkert også et sæt af gryder, som passer til dit køkken. Det er også indlysende, at du opnår en prisfordel ved at købe flere gryder og kasseroller samlet. Du sparer ekstra på vores i forvejen lave priser på gryder. Grydesæt er selvfølgelig en oplagt gaveide til de unge, der skal flytte hjemmefra eller som gave til brudeparret.


Grydesæt - ensartet køkkenudstyr - find din yndlingsproducent

Grydesæt - Der kan være mange gode grunde til at søge efter nye gryder. Måske har du lige anskaffet dig et nyt komfur og synes, at det samtidig er tid at udskrifte grydebeholdningen.

Det kan også være, at dit nye komfur er af induktionstypen og derfor kræver specielle gryder, der passer til denne specielle varmekilde.  Eller måske er du flyttet hjemmefra for første gang og står helt uden køkkenudstyr. I alle tilfælde giver det god mening at købe et grydesæt.

Generelt er det selvfølgelig nemmere at købe gryder i et samlet sæt. Du får gryder i forskellige størrelser, og du skaber en ensartethed i køkkenindretningen. Ligesom mange samler bestik i samme mærke giver det også mening at have gryder, potter og pander fra den samme producent.

Grydesæt fra Scanpan, Eva Trio, Tefal, WMF & OBH

Når du først har fundet en leverandør, du har tillid til, vil det være naturligt at fortsætte med at købe køkkeudstyr af samme mærke. Også fordi låg og øvrigt tilbehør gerne passer sammen, uanset hvilken gryde, der er tale om

Vi har grydesæt i høj kvalitet fra velrenomerede producenter som bl.a. Scanpan, Eva Trio, Tefal, WMF og OBH, og du finder grydesæt i alle prisklasser. 

Eva Trios gryder kan med rette betegnes som en dansk designklassiker og Eva Trio grydesæt findes i adskillige danske hjem. Står du over for at skulle købe dit første grydesæt kunne Eva Trio Multi Grydesættet være et godt bud.

Smukke gryder øger glæden ved madlavningen

Tefal kan være stolt over sit Intuition SS grydesæt, der består af fire gryder og tre låg. Gryderne har et blødt og elegant look, der vil pynte i ethvert køkken og som forøger glæden ved både den finere madlavning og tilberedning af hverdagsretter. Grydesættet fra Tefal kan også bruges til opvarmning i ovn - dog uden låg.

Også OBH melder sig som kvalificeret leverandør af grydesæt. Deres Supreme Steel grydesæt er som navnet antyder fremstillet i skinnende rustfrit stål og kan bruges på alle komfurtyper. Sættet har patenterede håndtag, som du ikke brænder dig på, når du f.eks. skal hælde vandet fra pastaen.

De store gryder har dobbelte håndtag, som yderligt sørger for nem håndtering. Grydesættet tåler opvaskemaskine.