Ure + Måling

Ure og målere - du finder et stærkt program hos Alstrøm. Her handler det om måling - måling af temperatur, tid, vind og vejr i vidt forskellige sammenhænge. Alstrøm har dit nye måleapparat. Bl.a. en række forskellige ure - lige fra traditionelle vægure med visere til avancerede, radiostyrede projektorure og vækkeure. Nostalgikere vil måske vælge vores mekaniske, klassiske vækkeur. Vores ure er udvalgt med fokus på høj kvalitet, lækkert design og en fair, lav pris.Til måling af temperatur under madlavningen finder du smukt designede, trådløse stegetermometre, men vi fører naturligvis også de konventionelle flade og runde stegetermometre i stål. Stuetermometre og udetermometre er også at finde her i shoppen - det samme gælder elektronniske køkkenvægte.


Ure og målere

Ure og målere - Selv om vi efterhånden alle sammen bærer rundt på et ur i form af den indbyggede tidsmåler i vores smartphone, kan det nu alligevel i mange sammenhænge være praktisk at have et fysisk "gammeldags" ur til at fortælle os, hvad "klokken har slået".

Således kan et dekorativt vægur med visere give hurtig information om tiden, og de ure, du finder her i shoppen har samtidig et design, så de også bidrager til det samlede indtryk af indretningen i dit hjem.

Også på kontoret, i butikken eller i produktionslokalet har et vægur absolut sin berettigelse.

Projektorure og vækkeure

I vores sortiment af ure og målere finder du også et stort udvalg af mere avancerede ure som f.eks. radiostyrede projektorure. Og naturligvis har vi også et righoldigt sortiment af vækkeure.

Generelt kan det siges, at vi har udvalgt vores kollektion af ure med stærk fokus på, at de kvalitetsmæssigt skal være helt i top. Designet skal være indbydende, og så skal prisen naturligvis også stemme. Du finder helt sikkert et ur, der passer til dit behov og din smag.

Instrumenter til måling af vind og vejr

Inden for kategorien målere er vi stærke, når det gælder instrumenter til måling af vind og vejr. Tjek de flotte barometre, hygometre og termometre, der både fås som separate enheder og som en samlet unit i en egentlig vejrstation. Selvfølgelig har vi også traditionelle stuetermometre og udetermometre.

Et barometer måler det atomosfæriske tryk med stor præcision, mens et hygrometer registrerer den atomosfæriske fugtighed - ligeledes helt præcist. Selv om du måske ikke er den store vejrfreak, vil det alligevel være interessant at følge med i, hvad instrumenterne fortæller dig. Og så er de samtidig dekorative på væggen.

Stege- og bolsjetermometre

Måleinstrumenter til køkkenet hører også til denne kategori. Vi har bl.a. de mest nøjagtige stegetermometre, så du præcist kan følge med i, hvordan det går den ovnstegte steg. Du finder også bolsjetermometre her i kategorien.

Når det gælder familiens sundhed, er nøjagtige måleinstrumenter også et must. Braun har f.eks. det avancerede øretermometer, der måler den præcise temperatur på ganske få sekunder. Eller hvad med ExactFit Blodtryksmåleren, der kan registrere 40 målinger i hukommelsen pr. bruger.