Skeer

Skeer - en ske er skam ikke bare en ske. Selvfølgelig hører en almindelig spiseske til den daglige borddækning. Men en ske er et praktisk værktøj i mange andre sammenhænge, og vi har en række forskellige skeer, designet til at opfylde bestemte praktiske formål. Når du studerer denne kategori, ser du, hvad vi taler om. Vi præsenterer et bredt udvalg af skeer - theskeer, kaffeskeer, dessertskeer, sugeskeer, toddyskeer og til bordserveringen har vi kartoffelskeer og sauceskeer. Alle skeer fra kendte producenter, der leverer æstetisk design og holdbar kvalitet - Funktion, Anna & Aida er navne, du sikkert allerede kender. Bestil dine skeer online hos Alstrøm.


Skeer - et ældgammelt spiseredskab

Skeer - faktisk er skeen et meget gammelt spiseredskab. Allerede i stenalderen brugte man skeer, der blev udviklet ved, at man forlængede skaftet på en øse, og skeen i sin nuværende form med det ovale blad kendes faktisk først i det 17. århundrede.

I tidligere tider brugte den jævne befolkning skeer af træ eller horn, og i modsætning til i dag var skeen en meget personlig ejendel, hvor andre bestikdele også dengang var fælles. Faktisk var det kotume at medbringe sin egen ske, når man besøgte andre, hvor måltider skulle indtages.

I de finere kredse spiste man fortrinsvis af skeer af sølv eller guld - en overgang også med skafter af porcelæn. Men udviklingen gik i retning af de skeer, vi kender i dag, som er fremstillet af metal i ét stykke.

Skeer til alle lejligheder

I dag er det almindeligt, at vi har forskellige skeer til forskellige formål - f.eks. skeer til suppe, skeer til kaffe/te, skeer til dessert, skeer til servering osv., og her i shoppen finder du naturligvis et stort udvalg af skeer til alle lejligheder - skeer - theskeer, kaffeskeer, dessertskeer, sugeskeer, toddyskeer og til bordserveringen har vi kartoffelskeer og sauceskeer.

Imponer dine gæster med smukke skeer. Eksempelvis skeer fra Aida Atelier stellet. Her får du en pæn og funktionel spiseske, der fungerer godt til servering af suppe eller desserter. Aida Atelier fremstår i et enkelt og klassisk design, der passer til enhver lejlighed. De enkelte dele ligger godt i hånden.

Anna Spiseske sælger vi også rigtig mange af til kantiner, storkøkkener, hospitaler og institutioner, men Anna bestikserien er naturligvis også meget velegnet til brug i hjemmet.. Skeen er designet til hverdagsbrug.