Aida

Aida - i mere end 60 år har det danske firma dækket danske hverdagsborde. Aida han en lang traditionsrig historie bag sig og er i dag et koncepthus, der tilstræber at give forbrugerne den højeste value for money i forhold til moderne borddækning. Aida tilbyder således tidssvarende produkter inden for stel, glas, bestik, køkkenudstyr og gaveartikler. Her hos Alstrøm præsenterer vi med stolthed et stort udvalg af Aidas sortiment - og vi tilføjer løbende nye produkter, så det er en god ide at følge med her i kategorien, hvis du interesser dig for at implementere moderne skandinavisk design i dit hjem. Aida arbejder tæt sammen med en række anerkendte designere, som alle lever op til Aidas kendemærker - forenkling - fornyelse - forskønnelse.


Aida - opdækning af danske hverdagsborde

AIDA - I de fleste danske hjem bliver der i dag dækket op til middag med hvide tallerkener. Men da Ancher Iversen i 1953 startede virksomheden Aida, var det stort set umuligt at sælge hvidt porcelæn. Konceptet i det nystartede firma var derfor at opkøbe efterkrigstidens overproduktion af hvide kaffekopper, souvenirkopper osv. som danske porcelænsmalere efterfølgende dekorerede med guld.

Ancher Iversen udvidede senere sortimentet, så det også kom til at bestå af glas og porcelæn i al almindelighed. Firmaet Ancher Iversen A/S udviklede således en række populære spisestel - bl.a. Panorama, Anette, Studio, Atelier og ikke mindst det ikoniske Svanestellet, som er indgået i dansk borddækning i årtier.

Aida - high value for money

Finn Maae Jensen indtrådte i 1969 som partner i Ancher Iversen A/S, og efter grundlæggeren Ancher Iversens død i 1972, købte Finn Maae resten af firmaet.

Efterfølgende har Ancher Iversen A/S gennemgået et generationsskifte, og Finn Maae Jensens søn Peter blev ved den lejlighed administrerende direktør. Han blev samtidig hovedaktionær.

Ancher Iversen A/S opkøgte den kendte bornholmske stentøjsfabrik Søholm Keramik, og i 2003 overtog man de populære Desirée-stel

Det nuværende firmanavn Aida blev indført i 2003, og konceptet er at tilbyde forbrugerne høj værdi for pengene inden for borddækning med stel, glas, bestik, køkkenudstyr og gaveartiker som de væsentligste produktserier.

Aida - tæt samarbejde med kendte danske designere

Aida har i dag et tæt samarbejde med en række kendte danske designere, bl.a. Christiane Schaumburg-Müller, Paul Pava, Tamara Lara Furrer, C.F. Møller, Mads Odgaard og kendiskokken Wassim Hallal.

Christiane Schaumburg-Müller står således bag Aidas RAW-konept - en lækker stentøjsserie i råt design. Paul Pava har udviklet sine helt egne stel, der i et fantastisk univers af billeder og farver inkluderer termokrus, espressokrus, skåle, tallerkener, fade, duge, coasters og dækkeservietter m.m., som du også kan finde i sortimentet her hos Alstrøm.