Vinduestermometer

Vinduestermometer - det er praktisk at kunne følge med i udendørstemperaturen uden at skulle bevæge sig udendørs - især da hvis temperaturen er lav og/eller det rusker og raser. Temperaturmålingen klares ganske enkelt med et simpelt vinduestermometer, der nemt fastspændes på vinduesrammen, så du ved et enkelt blik kan aflæse temperaturen. Du kan få dit nye vinduestermometer med arme til fastgørelse med skruer, eller du kan vælge det selvklæbende Agimex vinduestermometer i klar plast, så du helt undgår skruehuller i vinduesrammen.


Vinduestermometer

Vinduestermometer - det er koldt derude, Kyndelmisse slår sin knude ... eller måske er der bagende hedt på en sjælden varm sommerdag. Uanset hvilken årstid, der er tale om, er det altid praktisk at kunne følge med i udendørstemperaturen uden nødvendigvis at skulle bevæge sig udenfor. Det kunne jo være, at vejret ikke lige indbyder til at åbne døren.

Med et vinduestermometer kan du sidde bekvemt i din varme stue og følge temperaturen udendørs. Vores vinduestermometre er nemme at montere. De fastspændes ganske enkelt på vinduesraammen med en eller to skruer, og nu kan du med et hurtigt blik aflæse temperaturen.

Specielt stabilt er vinduestermometret fra Agimex, der er forsynet med hele to arme for ophængning.

Agimex tilbyder også et praktisk vinduestermometer i klar plast, som er selvklæbende. Her undgår du helt at skulle montere med skruer, og du undgår skruehuller i vindueskarmen - termometret placeres direkte på ydersiden af glasset.

Vinduestermometre kan også anvendes til at aflæse temperaturen i et aflukket rum uden at skulle gå ind i rummet - f.eks. af hygiejniske årsager.