Varmetæpper

Varmetæpper - hvis du oplever stivhed i kroppen, mavepine, ømme muskler eller anden kropslig ubehag, er et varmetæppe din bedste ven. Varme er et af de bedste midler til at lindre smerter og spændinger i kroppen. Men husk, at et varmetæppe bestemt også kan bruges til hurtig opvarmning af sengen på en kold vinterdag. Eller måske har du lyst til at hygge dig med varmetæppet i sofaen foran fjernsynet på en ruskende efterårsdag. Nyd den behagelige og helende varme fra et varmetæppe. Conzept har et godt bud på et lækkert tæppe med tre varmeindstillinger. Varmetæppet "Teddy" har naturligvis en jævn varmefordeling og indbygget sikkerhedsfunktion, der sikrer tæppet mod overophedning, samt at det slukker automatisk.


Varmetæpper - hold varmen i sengen og sofaen

Varmetæpper - et varmetæppe har mange gode anvendelsesmuligheder. Tæppet kan bruges til at holde varmen i sengen, sofaen og kørestolen, og det kan have en lindrende effekt, hvis du lider af smerter eller i det hele taget har en øm krop at døjes med.

Det er også muligt at opnå en langt bedre nattesøvn, og den helende varmestråling fra et varmetæppe er den perfekte behandling mod ømme muskler. Mange foretrækker at sove i et afkølet rum, men vil selvfølgelig alligevel gerne kunne holde varmen under dynen. Varmetæppet kan optimere sengetemperaturen.

Varmetæpper til kørestolsbrugere og gigtpatienter

Gangbehindrede kørestolsbrugere har stor gavn af et varmetæppe på de kølige årstider. Også gigtpatienter vil værdsætte brugen af et varmetæppe, hvis gigten plager, og musklerne trænger til at blive løsnet op.

Og så er et varmetæppe helt genialt, hvis du kommer hjem fra en lang arbejdsdag med trætte, ømme muskler, der kræver lidt "kærlighed".

Varmetæpper er ikke mindst populære hos seniorer.

Conzept varmetæppe med 9 varmetrin

Tjek den lækre Varme Fleeceplaid fra Conzept.Tæppet har en effekt på 100 W, har 9 varmetrin. Det giver dig mulighed for at finde den helt rigtige temperatur der passer til overkrop, underkrop eller måske fødderne. Tæppet er forsynet med en indbygget sikkerhedsfunktion, der sørger for, at varmetæppet slukker automatisk og samtidig sikrer mod overophedning. 

Benyt også varmetæppet til hurtigt at opvarme sengen på en kold vinterdag. Du får her et stort, dejligt tæppe på 160 x 120 cm.

Når du skal vælge et varmetæppe, skal du især kigge efter følgende:

 

  • Åndbart materiale: Kommer tæppet i åndbart materiale?
  • Vaskbar materiale: En varmer eller tæppe skal kunne vaskes?
  • Temperaturindstillinger: Jo flere temperaturindstillinger jo bedre for dig
  • Overophedning: Sikkerhed mod overophedning skal være standard
  • Autosluk: Slukker varmetæppet af sig selv ved inaktiv brug

Varmetæpper - vær varsom med at bruge gamle tæpper

Hvis du allerede har et ældre varmetæppe liggende, er der måske grund til at tjekke, om det lever op til tidens standard. Varmetæpper i den lidt mere antikke type kan være yderst brandfarlige. Derfor bør du udskifte varmetæppet med en ny model, der ikke er lavet i kobber, messing og andre dårlige materialer.