Opvask

Opvask - Opvaskestativer / Tørrestativer. Opvasken bliver vel aldrig til den helt store fornøjelse for ret mange. Men med det rigtige udstyr går det nu meget nemmere at klare den daglige pligt. Især da hvis man er flere om det. Alstrøm Isenkram har et stort udvalg af funktionelle opvaskestativer til placering på køkkenbordet tæt på vasken. Bemærk at flere af opvaskestativerne er foldbare, så du kan klappe dem sammen og stille dem af vejen, når de ikke er i brug.


Opvask - Opvaskestativer - Opvaskesæt

Opvask - selv om man undertiden støder på folk, der påstår, at de finder ro ved at tage opvasken og nærmest træder ind i en meditativ tilstand, er det nok de færreste, der ligefrem elsker at bruge tid på at vaske op.

Men modvilje løser jo ikke problemet, og derfor er det med at skabe forhold omkring opgaven, der gør jobbet så nemt overkommeligt som muligt. Her er det vigtigt ikke at gå ned på udstyr. Og det vil i dette tilfælde sige, at du bør se efter et praktisk, velfungerende opvaskestativ og en velegnet opvaskemåtte samt naturligvis let håndterbare opvaskebørster.

Gør arbejdet nemt med innovativt opvaskestativ

Du finder det hele her i kategorien, hvor vi har samlet alt, hvad du har brug for, til din opvask.

Et innovativt opvaskestativ letter arbejdet. Se f.eks. vores Luksus Opvaskestativ i aluminium der er et superpraktisk stativ i to "etager". Stativet har separate sektioner for bestik, tallerkener og glas/skåle.

Ud over at stativet i forvejen er kompakt har det yderligere den fordel, at det lynhurtigt kan klappes sammen, når det ikke er i brug. Hvis pladsen i dit køkken er trang, er dette opvaskestativ det helt rigtige.

Zone Opvaskesæt - designmæssig opgradering af køkkenindretningen

Zone Opvaskesæt tilføjer en designmæssig opgradering af din køkkenindretning. Sættet opfylder sine praktiske funktioner, men kommer derudover i et cool design, der gør, at sættet sagtens kan stå fremme på køkkenbordet, når det ikke er i brug. Opvaskesættet er fremstillet i silikone og keramik og består af tre dele, opvaskebørste, sæbedispenser og en karkludsholder.

Ønsker du den helt enkle løsning, hvor formålet blot er at beskytte køkkenbordfladen mod overskydende vand og sæbe, kan du vælge den billige opvaskebakke i hvid plast.