Bageudstyr

Bageudstyr - bageartikler. Der er noget helt særligt over en hjemmebagt kage og brød, og det er oven i købet rigtig sjovt at bage selv - gerne sammen med børnene. Endnu sjovere bliver det med det rigtige udstyr, der letter hele bagerprocessen. Se vores store udvalg af bageforme i alle afskygninger - brødforme, chokoforme, flutesforme, springforme, rugbrødsforme, randforme, kageforme og sidst, men ikke mindst de så populære muffinforme. Ud over bageforme har vi selvfølgelig også et spændende udvalg af øvrige bageartikler - bl.a. gasbrændere, kagesprøjter og pizzaruller. Bestil online i dag.


Bageudstyr - drop supermarkedernes færdigkager

Bageudstyr - Supermarkedernes hylder bugner med færdigbagte, fabriksfremstillede kager. Det er så nemt lige at rive en citronmåne eller en pakke småkager ned i indkøbskurven, hvis man har planlagt lidt eftermiddagshygge eller en afslappende aften foran fjernsynet. Og hos bageren er der ligeledes et overvældende udvalg af forskellige specialbrød bagt på både hvidt og groft mel og med en imponerende tilsætning af alle mulige kerner.

Men de massefremstillede kager og brød kommer nu aldrig helt op på siden af det bagværk, du selv kan fremstille derhjemme i eget køkken. Hvis du har mod på selv at gå i gang med at bage, er det naturligvis helt afgørende, at du har det rigtige bageudstyr. Og det finder du i denne kategori her hos Alstrøm Isenkram.

At bage derhjemme med bageudstyr i høj kvalitet giver altid det bedste resultat. Og samtidig er der med hjemmebagning lagt op til socialt samvær med familien i samme høje kvalitet.

Lav lækre kager med Margrethe Bagesæt

Med et Magrethe bagesæt fra Rosti er du allerede godt på vej til at lave de lækreste kager. Her får du bageudstyr i et samlet sæt med syv dele - en stor og en lille Margretheskål, målebæger, æggeskiller, dejskraber og bagepensel. En justerbar kagering er også nærmest uundværlig, hvis målet er at lave unikke kager. Denne kagering er det smarte alternativ til at have flere forskellige bageringe ligge og fylde i skuffen. Et genialt bageudstyr!

En kagesprøjte med tilhørende tyller er ligeledes et must. Med sprøjten og de tilhørende tyller kan du give dine hjemmebagte kager et ekstra pift, idet du med tyllerne kan dekorere dine kager med flødeskum, kagecreme eller trøffelmasse. Tyller er med andre ord et vigtigt bageudstyr, der i øvrigt også kan bruges sammen med sprøjteposer, som du naturligvis også finder her i kategorien.

Intet hjem uden en kagerulle

En solid gammeldags kagerulle bør selvfølgelig også indgå i dit arsenal af bageudstyr. Vi har den konventionelle udgave i træ med nylonlejer, men prøv lige at tjekke Bodum Bistros bud på en moderne kagerulle. Bodums model kan fyldes med is, så rullen holder sig kold. Dermed slipper du for, at dejen hænger fast i kagerullen, og evt. smør i kagedejen holdes afkølet.