Termokander

Termokander - termoflasker - termokrus. Varm kaffe lige ved hånden - det er skønt, det er praktisk, og det er muligt med det store udvalg af termokander fra Alstrøm. En kande med kaffe, der holder sig varm længe, er bekvemt, energibringende og tidsbesparende i en arbejdssituation. Både på kontoret og på byggepladsen. Suppe, te eller vand til din pasta holder sig varm i din termoflaske, når du er på udflugt eller skovtur på den kolde årstid. Tjek vores store udvalg af stilfulde termokander, termokrus og termoflasker fra bl.a. Bodum, Eva, Rotpunkt og Emsa. Glæd dig over de trendy design. Bestil din nye termokande allerede i dag.


Termokander - varme drikke på en kold dag

Termokander - en kop varm tasty kaffe eller en dampende varm kop te kan gøre underværker. Varme drikke på en kold dag giver velvære i hele kroppen, og kaffe er et rent hit i langt de fleste danske hjem. Nogen vil sikkert sige, at det er en daglig nødvendighed. 

Kaffe på kanden - det er ganske enkelt et begreb, og du har naturligvis brug for en god termokande, der kan holde kaffe eller te varm i lang tid. Vi har et stort udvalg af termokander fra kendte brands som bl.a. Bodum, Rosendahl, Alfi, Eva, Rotpunkt og Emsa.

Termokander med designmæssige kvaliteter

Termokanderne er alle af fremragende kvalitet og opfylder naturligvis deres praktiske opgave. Men samtidig har producenterne også gjort sig store anstrengelser for at tilføre kanderne designmæssige kvaliteter, så de tager sig godt ud på kaffebordet.

Blandt termokanderne finder du klassiske varianter, der har præget markedet i mange år, men også spændende nyskabelser med futuristiske linjer

Et godt eksempel på en klassiker er Juvel termokanden fra Alfi. Her får du en virkelig skøn termokande, der på samme tid er stilren og minimalistisk. En smuk kande, der falder tidløst ind i tidens trend. Tysk kvalitet, når det er bedst. Fremstillet i lakeret aluminium og forkromet messing med ergonomisk håndtag i plast.

Her i kategorien finder du naturligvis også Alfis legendariske kuglekande, der har været populær i årtier.

Eva Solo - Rosendahl - dansk design

Går du efter en termokande i ægte dansk design, er Eva Solo Termokande et godt bud. Kanden er kreeret af Claus Jensen og Henrik Holbæk i typisk skandinavisk designstil. Termokanden er drypfri og udstyret med dobbeltvægget indvendig glaskolbe, der holder indholdet varmt i timevis.

Rosendahl byder også ind med deres praktiske, stilfulde termokande med praktisk åbne-/lukkeknap. Kanden indgår i Rosendahls Grand Cru serie og har naturligvis de velkendte Grand Cru striber, der giver kanden et elegant, slankt look.

Selvfølgelig fører vi også de helt basis og særdeles robuste termokander i solidt rustfrit stål, der er den perfekte kande for håndværkere og andre, der er på farten og ikke vil undvære den varme kaffe til dagens pauser. Disse termokander er gennemført funktionelle og fylder ikke meget i rygsækken eller tasken.