Løse Tandbørster

Løse Tandbørster - børsterne til din eltandbørste bliver naturligvis slidt med tiden, og vi anbefaler jævnlig udskiftning for at opnå det bedste resultat for tandbørstningen. Hos Alstrøm har vi et stort udvalg af løse børster til eltandbørster fra alle førende producenter - Oral-B, Philips, Braun og Conzept. Du finder de rigtige børster til både børn og voksne. Børnene skal helt klart have deres egne børstehoveder fra Braun med assorterede Disneymotiver.


Løse tandbørster - Tandbørstehoveder

Løse tandbørster - tandbørstehovederne på din eltandbørste holder naturligvis ikke evigt. Ligesom du med jævne mellemrum skal udskifte din almindelige tandbørste, når den er blevet slidt, skal også tandbørstehovederne på den elektriske tandbørste fornyes for at opretholde den fornødne standard for din tandbørstning.

Her i kategorien finder du et stort udvalg af løse tandbørster til eltandbørster. Børstehovederne kommer naturligvis fra anerkendte producenter som Oral-B, Braun og Conzept. Vi fører kun de bedste mærker inden for løse tandbørstehoveder.

Nem udskiftning af tandbørstehoveder

Oral-B er markedsledende, når det gælder eltandbørster, og også når det gælder børstehoveder, får du fortrinlige produkter fra Oral-B. Et godt eksempel er de sensitive hoveder Sensitive Clean & Sensi Ultra Thin, der er en fusion mellem et Sensitive og et Precision Clean tandbørstehoved.

Tandbørstehovederne er nemme at udskifte. Gør dig selv den tjeneste at tage din tandpleje alvorligt og hav altid en ekstra pakke med tandbørstehoveder liggende i skuffen, så du hurtigt kan skifte hovedet ud, når behovet opstår.

Specielle børstehoveder til børnene

Til børnene har bl.a. Braun udviklet specielle eltandbørstehoveder til børnenes elektriske tandbørste. Det er ingen tvivl om, at børnenes lyst til at investere tid i tandbørstning vokser betydeligt, når børnebørsterne er udstyret med sjove Disneymotiver.

Det er i sagens natur vigtigt, at børnene indlærer de vigtige vaner med korrekt og regelmæssig tandbørstning. Vi har selvfølgelig børstehoveder med motiver til både piger og drenge.

De løse tandbørstehoveder til eltandbørster er designet, så de når helt ind mellem tænderne.