Oral-B

Oral-B - hvis du er seriøs omkring tandpleje - og hvem er ikke det - er det svært at komme uden om Oral-B produkterne. Det amerikanske firma har i mere end to generationer stået for enestående tand- og mundplejeprodukter, og kunderne er såvel private forbrugere som professionelle tandlægere. Oral-B er ganske enkelt verdensledende - både når det gælder manuelle og ikke mindst elektriske tandbørster. Og selvfølgelig har Oral-B eltandbørster til både børn og voksne. Find din nye elektriske tandbørste fra Oral-B her hos Alstrøm - med kæmpe besparelser i forhold til normalpriserne på Oral-B produkter.


 


Oral- B - eltandbørster, børstehoveder, manuelle tandbørster

Oral-B - er i selskab med en række særdeles velkendte verdensbrands, bl.a. Gillette barberskrabere og barberskum, vaskemidlet Ariel, Pringles snacks,  Head& 6 Shoulders, Pampers bleer og Duracell batterier. Alle brands inkl. Oral-B er nemlig ejet af den verdensomspændende virksomhed Procter & Gamble, som  omsætter for næsten 100 mia. usd. om året.

Oral-B er markedsledende, når det gælder eltandbørster, udskiftelige børstehoveder, manuelle tandbørster, børnetandbørster, tandpasta & mundskyl samt tandtråd. Med andre ord - med Oral-B´s produkter på toilethylderne er du godt rustet til at udføre en fornuftig, forebyggende tandpleje.

Oral- B - forebygger en række tandlidelser

Produkterne fra Oral-B kan forebygge en række tandlidelser som f.eks. huller i tænderne, tandsten, plak og tandkødsproblemer. I sortimentet finder du også blegemidler til tænder, midler mod dårlig ånde, midler til beskyttelse af emaljen samt midler til fjernelse af misfarvninger.

En af de nyeste lanceringer fra Oral-B er Genius, der betegnes som en intelligent tandbørste, der giver den bedste rengøring af tænderne.

Den elektriske tandbørste kommer med såkaldt positionssporingsteknologi, hvilket sikrer 100 % børstedækning. Børsten hjælper dig automatisk med at børste dine tænder på den måde, din tandlæge anbefaler.

Oral- B - god tandhygiejne for dine børn

Det unikke runde Oral-B-hoved fjerner op til 100 % mere plak end en almindelig manuel tandbørste. Samtidig sikrer trykkontrolteknologien, at dit sarte tandkød beskyttes. Tandbørsten advarer dig sågar, hvis du børster for hårdt. Oral-B er det tandbørstemærke, som anbefales af flest tandlæger i verden.

Det er selvfølgelig vigtigt, at dine børn fra starten får indarbejdet gode tandhygiejnevaner. Det går lidt lettere, når tandbørsten er forsynet med figurer fra Disneys Frost. Oral-B har genopladelige tandbørster til børn.

Tandbørsterne har ekstra bløde børstehår og er kompatible med Disneys MagicTimer app fra Oral B. Hvis du downloader appen, kan du nemmere hjælpe dine børn med at børste tænderne korrekt.