P-skiver

Elektroniske P-skiver - her er løsningen, hvis du vil spare dig selv for unødige ærgrelser i forbindelse med parkering af din bl. Med en elektronisk P-skive monteret i bilen er du sikker på, at parkeringsvagten ikke vil interessere dig for dit køretøj. Undgå irriterende parkeringsafgifter og p-bøder i parkeringszoner, hvor der er tidsbegrænset parkering. Hos Alstrøm præsenterer vi de dansk designede, innovative parkeringsskiver fra Needit, der er førende inden for sit felt - såvel i Danmark som på verdensplan. Ved designet af de trendy P-skiver har Needit haft fokus på brugervenlighed og æstetik.  Tjek også parkeringsskiven Park-n-go ECO - den nytænkende P-skive med indbygget solcelleteknologi. Skiven er samtidigr forsynet med avancerede bevægelsessensorer, som registrerer bilens vibrationer og automatisk stiller parkeringstiden, hver gang du parkerer.


P-skiver - digitale parkeringsskiver - automatisk indstilling

Mon ikke de fleste bilister har oplevet at komme tilbage til bilen og opdage en kedelig hilsen fra parkeringsvagten eller politiet? Med en elektronisk P-skive kan du helt undgå alle frustrationer, idet de moderne P-skiver selv sørger for automatisk at indstille den nøjagtige parkeringstid, hver gang du forlader bilen.

Det er i det hele taget blevet meget mere almindeligt at skifte den manuelle P-skive ud med en elektronisk p-skive. De elektroniske skiver er mere brugervenlige end de manuelle skiver, og det er da også derfor, flere og flere bilejere foretrækker at investere i en elektronisk P-skive frem for at løbe risikoen for at have indstillet en manuel skive forkert.

P-skiver - vink farvel til parkeringsbøder

Lad os fremhæve den elektroniske P-skive fra Park Solar. Skiven er drevet af solceller, der helt automatisk registrerer dit parkeringstidspunkt. Bemærk at P-skiven er ganske nem at montere. Det kan alle finde ud af. Placer blot skiven i bilens forude og indstil tiden een gang for alle. Så er P-skiven klar til brug.

P-skiven er udviklet af et team af danske ingeniører og designere, der er gået sammen om at producere og udvikle denne elektroniske P-skive, der er drevet af den nyeste solcelleteknologi, der findes på markedet netop nu.

Skiven har en forventet levetid på ikke mindre end 20 år. Det er rimeligt imponerende. Du behøver aldrig at skulle tænke på at skifte batterier på denne model. En stor fordel.

P-skiver i Jacob Jensen Design

Den danske verdenskendte designer Jacob Jensen har også begået en lækker elektronisk P-skive, der siden er blevet videreudviklet af hans søn Timothy Jacob Jsenen. Sammen er far og søn lykkedes med at forenen P-skivens praktiske funktion med brandets velkendte æstetiske design. Monteres nemt i forruden. Udstyret med bevægelsessensor, der automatisk registrerer parkeringen, hvorefter parkeringstidspunktet tydeligt kan aflæses af parkeringsvagten. Fire blå konstante blink indikerer, at bilen holder stille. En god gaveide.