Fladjern

Fladjern - fantastiske stylingsværktøjer fra Bosch og Philips. Med et fladjern er du i stand til at udføre en kraftfuld, effektiv og professionel styling af dit hår. Du vil selv kunne skabe fantasifulde frisurer - og selvfølgelig samtidig spare en masse på frisørbudgettet. Moderne fladjern og glattejern er udstyret med højtydende varmelegemer, der giver et ensartet resultat og en skånsom behandling af dit hår. Dit nye fladjern giver dig nøjagtig den frisure, du ønsker. Vores fladjern er kompakte i smart design, så de er nemme at have med i en taske, når du er undervejs.


Fladjern - glattejern - med keramiske plader

Fladjern - helt glat hår er et ønske hos mange, der er født med krøllet hår. Hvis du ikke fra naturens hold er begunstiget med glat hår, er der heldigvis håb. Du skal blot anskaffe dig et godt fladjern eller glattejern.

Der er flere overvjeelser, du bør gøre dig i forbindelse med valg af fladjern. Vi synes, det kan være en god idé at investere i et glattejern i god kvalitet med keramiske plader. Fordelen ved fladjern med keramiske plader er, at de ikke ødelægger håret, idet pladerne både er mere effektive og mere skånsomme mod håret. Varmen bliver fordelt mere jævnt.

Fladjern - et glattejern til alle hårtyper

Der er grund til at undgå de helt billige modeller, der kommer med varmeplader af jern. Disse typer kan være med til at ødelægge dit hår på sigt. Varmen vil ved en ujævn fordeling betyde, at du ikke glider glattejernet stødt og frit gennem håret, men at detl ”låser sig fast”, hvor varmen måske er lav.

Vælg et fladjern, der passer til din hårtype.  Her i kategorien finder du glattejern med forskellige udformninger og bredder, der egner sig til hvert sine respektive specielle formål. Har du et langt og kraftigt hår, vil det være ideelt med et glattejern med brede plader. På samme måde er der specielle glattejern til kort, tyndt eller måske fedtet hår

Fladjern - for din yndlingsfrisure

Skal glattejernet bruges til at lave krøller med, bør du vælge en model med mellemstore varmeplader på 2-2.5 cm.

Vægten af fladjernet har også betydning. Det skal naturligvis være nemt at bruge for dig. Den bedste vægt vil være omkring 400 g. Og så husk at lægge mærke til længden af ledningen. En alt for kort ledning kan være utroligt irriterende, hvis du har travlt.

Få den ønskede yndlingsfrisure med et godt fladjern. Bestil online i dag.