Skåle & fade

Ovnfaste skåle & fade 

alt i ildfaste porcelænsskåle og -fade til tilberedning af dine yndlingsretter i ovnen. Med ildfaste skåle og fade kan du servere dampende varme retter direkte fra ovnen og ind på bordet. De elegante ovnfaste skåle og fade fra Eva Trio præsenterer sig i et enkelt og stilfuldt formsprog, der vil klæde ethvert veldækket bord - både til hverdag og fest. Ildfaste skåle og fade fås i en række forskellige størrelser, og du kan få både runde og rektangulære fade - bl.a. store fade til din lasagne eller andre spændende ovnretter. Også Aida og Rosendahl byder ind med fantastiske ildfaste produkter. Fælles for alle ildfaste skåle og fade er, at de tåler mikroovn, fryser og maskinopvask.


Skåle og fade - bringer serveringen op på et højere niveau

Det er selvfølgelig vigtigt, at den mad, du serverer, er velsmagende. Og lige så vigtigt, at madvarerne rent optisk præsenterer sig på en god måde, der yderligere skærper appetitten hos din familie eller dine gæster. Det gælder sådan set både, når du laver mad til daglig og til de festlige anledninger og den store dag.

Men lige så vigtigt er det, at den service, maden serveres i eller på, bidrager til det samlede æstetiske indtryk. Det har vi stærkt fokus på her hos Alstrøm Isenkram, og vi har derfor i denne sektion samlet et eksklusivt udvalg af skåle og fade, der vil være med til at bringe din borddæktning og servering op på et højere niveau. Vi anser skåle og fade for at være noget af det vigtigste tilbehør, når et bord skal dækkes med stil og tanke for æstetik.

Skåle og fade - direkte fra ovn til bord

Skåle og fade fås i forskellige varianter. Her hos Alstrøm har vi et stort udvalg af ovnfaste fade, ovnfaste skåle, serveringsfade, serveringsskåle og ramekiner.

Eva Trios klassiske fade, der er fremstillet i porcelæn kan serveres direkte fra mikroovnen eller ovnen til bordet og har mange anvendelsesmuligheder. Fadene kan benyttes til ovnretter som lasagne eller lækre dampede fiskeretter. Hovedmåltidet vil tage sig perfekt ud i et ovnfast fad fra Eva Trio, og husk at Eva Trio giver 10 års brudgaranti på alle deres porcelænsprodukter. De er med andre ord designet til at kunne tåle dagligt brug - år efter år.

Brug fantasien - masser af anvendelsesmuligheder

Husk at skåle og fade ikke kun passer til servering af varme retter. De smukke porcelænsskåle og -fade fra Eva Trio og Rosendahl egner sig glimrende til frugt, chips og andre snacks eller slik. Og så er skålene og fadene i øvrigt dekorative i sig selv - eller evt. i kombination med blomster, lysestager eller fyrfadslys. Brug fantasien og få det optimale udbytte ud af dine nye skåle og fade.

Kort sagt - mulighederne med skåle og fade er mangfoldige. De hvide elegante skåle og fade i glas og hvid porcelæn vil passe ind i de fleste interiør og kan også tåle at stå fremme på køkkenbordet, når de ikke er i brug. Tjek udvalget af skåle og fade her i kategorien og bestil allerede i dag.