Plast

Plast - Vi har et stort udvalg af praktiske artikler fremstillet i plast. Produkter i plast har den fordel, at de er billige i indkøb, og de er nemme at rengøre. Bestil spande, baljer og kurve i plast til lave onlinepriser. Tjek også de flotte opvaskebakker fra Bodum De er fremstillet af silikone, der ikke efterlader grimme mærker på køkkenbordet. Bakken er udstyret med ribber på begge sider. Det sikrer den ultimative tørring, og overskydende vand bliver opsamlet effektivt.


Plast - Plastvarer - Plastartikler

Plast er et fantastisk materiale, der brugt fornuftigt kan formes til mange produkter som du kan have stor praktisk glæde af i din hverdag. En af de store fordele ved plastvarer er, at de er billige at producere og derfor også billige i anskaffelse. Derfor vil du for et beskedent beløb kunne finde en række plastartikler, som kan gør det daglige arbejde i hjemmet langt mere overkommeligt

Til almindelige rengøringsopgaver, bilvask og vinduespudsning har du brug for en gedigen spand i hård plast. Vores plastspande er forsynet med tud og desuden udstyret med en solid bærehank.

Plastbaljer til opvask, rengøring og grovere madlavning

Selvfølgelig fører vi også vaskebaljer i plast - både runde og firkantede. Baljerne har en praktisk kant hele vejen rundt, så de er nemme at transportere med indhold, herunder skvulpende væsker.

Plastbaljerne er ideelle til opvask og rengøring, men kan også bruges i forbindelse med madlavning - f.eks. ved rengøring af rodfrugter og grøntsager.

Praktiske fletkurve i plast

Praktiske er også vores fletkurve i plast, der kan benyttes til forskellig opbevaring. Få styr på indholdet i dine rodede skuffer. Plastkurvene kan også bruges som bestikkurv i forbindelse med manuel opvask.

Helt unik er opvaskebakken fra Bodum, der er lavet i rød silikone, som ikke efterlader grimme mærker på køkkenbordet. Bakken er både smart og praktisk. Den er udstyret med ribber på begge sider, hvilket sikrer en effektiv tørring. Desuden bliver overskydende vand opsamlet uden spild.