Køkkenvægte

Køkkenvægte - stil krav til din nye køkkenvægt. Den skal kunne veje nøjagtigt, have gode funktioner og samtidig præsentere sig i et lækkert design, så du kan være bekendt at lade vægten stå fremme på køkkenbordet. Vi har et stort udvalg af køkkenvægte, der opfylder disse krav. Vores vægte er optimale til afvejning af dine madvarer. Vælg en køkkenvægt, der er fremstillet i slidstærke materialer og nem at gøre ren. Du kan vælge mellem digitale og analoge køkkenvægte. De digitale køkkenvægte har stort LCD display, og flere vægte har nulstilling mellem vejningerne, så du kan veje flere ingredienser i samme skål. Kapaciteten er op til 5 kg. med 1 g interval. 
 


Køkkenvægte med stor nøjagtighed og tarafunktion

Køkkenvægte - en køkkenvægt er et uundværligt redskab i dit køkken. I rigtig mange sammenhænge har du brug for at veje ingredienser af - både når du skal bage dine egne kager, og hvis du skal lave andre retter, hvor du følger en bestemt opskrift.

Selvfølgelig er det vigtigt, at din nye vægt afvejer nøjagtigt, og de nye elektroniske vægte lever da også fuldt op til dette krav, da de vejer med helt ned til et grams nøjagtighed. De fleste vægte i vores sortiment har en kapacitet op til 5 kilo, og så kan du vælge vægte med separat tara-nulstilling. Det betyder, at du kan opveje flere forskellige ingredienser i samme skål ved blot at nulstille vægten ind imellem tilsætningen af de enkelte ingredienser.

Funktionelt & lækkert design

At din nye køkkenvægt skal være funktionel, giver sig selv, men desuden bør den naturligvis fremstå i et lækkert design. Hvis du ofte bruger en vægt til madlavningen, kan det være praktisk, at du ikke behøver at pakke den bort efter hver gang, du har brugt den. Og hvis du vælger at lade den stå fremme på køkkenbordet, er det selvfølgelig vigtigt, at den spiller sammen med den øvrige køkkenindretning. Ingen ønsker en stor klodset køkkenvægt stående fremme.

Lang levetid - nem rengøring

De elektroniske vægte er gerne udstyret med automatisk slukkefunktion, så vægten selv slår strømmen fra, hvis du har glemt at slukke for den. Aflæsning af vægtene er nem - uanset om du vælger en analog vægt med viser eller en af de smarte elektroniske vægte, der har stort LCD display for nem kontrol af vejeresultatet.

Vægtene er fremstillet i solide materialer, der garanterer lang levetid, og så er de nemme at gøre rene..