Toiletbørster

Toiletbørster - din børste til rengøring af toilettet holder ikke evigt. Alle toiletbørster bør udskiftes med jævne mellemrum for at sikre en hygiejne i topklasse. Hos Alstrøm Isenkram finder du din nye toiletbørste - et vigtigt toilettilbehør. Klassiske modeller med kraftige og effektive børster for perfekt rengøring på badeværelset.


Toiletbørster - innovativt design - hygiejnisk

Toiletbørster - ethvert toilet bør naturligvis have en toiletbørste som fast inventar. Men selvfølgelig er toiletbørstens formål ikke særlig flatterende, og det kan være vanskeligt at finde en passende børste, der tåler at stå fremme og samtidig passer til den øvrige indretning af badeværelse eller toilet.

Men toiletbørsten SKAL jo være der, og heldigvis er der da også producenter, der har taget udfordringen op og har skabt toiletbørster med et innovativt design, som direkte bidrager til den gode badeværelsesindretning.

Det gælder bl.a. Sanimaid, der præsenterer hygiejniske og effektive toiletbørster til de danske hjem. Netop hygiejnen er vigtig i forbindelse med toiletbørster, og Sanimaid har udviklet en genial løsning, hvor børsterne er forsynet med et antibakterielt håndtag med et ekstra langt og kraftigt skaft. 

Samtidig er børsten udstyret med et vandafvisende børstehoved, der sikrer, at børsten ikke drypper efter brug. Børsten er udformet, så den garanterer en minimal spredning af bakterier, og den vil altid være ren efter brug.

Placering på gulv eller væg

Sanimaid toiletbørster kommer garanteret rundt i alle områder af kummen. Området under kummekanten er et sted, hvor bakterier ofte har en tendens til at samle sig, men med udformningen af Sanimaid toiletbørsten er det muligt at komme rundt i alle områder af kummen.

I udviklingen af Sanimaid toiletbørsten har designerne skelet til, hvordan vinduesviskerne virker på en bil. Børsten har en blød og fjedrende silikoneoverflade, og børsten fungerer efter samme princip som vinduesviskerne.

Med toiletbørsten følger en gulvholder, så børsten altid er umiddelbart tilgængelig, når man har brug for den. Børsten er også nem at placere i holderen. Du behøver ikke at stå og fumle med den for at få den til at stå rigtigt.

International pris til Sanimaid toiletbørste

Sanimaid har i øvrigt også skabt en model, der kan monteres på væggen. En smart vægholder følger denne type, og monteringen foregår helt uden skruer.

Sanimaid Toiletbørsten vandt i marts 2017 en Global Innovation Award ved brancheshowet Home + and Housewares Show i Chicago, USA.