Knivslibere

Knivslibere - du ønsker naturligvis at have den skarpeste kniv i skuffen. En knivsliber hjælper dig til at opfylde dette ønske. Knivslibere giver nyt liv til dine gamle knive. Selv de bedste knive vil med tiden miste skarphed, og det er i sidste ende bladets skarphed, der alene afgør, hvor godt et snit du kan lægge med dine køkkenknive. I øvrigt er det langt mere sikkert at benytte en skarpslebet kniv. Du skal nemlig ikke bruge så mange kræfter, og dermed er der mindre risiko for, at kniven glider i hånden. Glæd dig til permanent skarpe knive. Vi har knivslibere fra anerkendte producenter som Funktion, Global, OBH, Scanpan og Fiskars.


Knivslibere fra OBH, Fiskars, Global & Scanpan

Knivslibere - når du f.eks. skal skære et lækkert stykke kød ud til bøffer, betyder det alt, at kniven er skarp. Du ønsker ikke at stå med flosset kød. En knivsliber kan gøre hele forskellen, og med en knivsliber her fra kategorien bør det være slut med at have uskarpe knive i skufferne.

Vi har et stort udvalg af både manuelle og elektriske knivslibere fra kendte brands som OBH, Fiskars, Global og Scanpan. Et godt eksempel på en effektiv elektrisk knivsliber er OBH Nordica Knivsliber, der er udstyret med et unikt, patenteret slibesystem med 20 keramiske stave.

Elektriske knivslibere med automatisk justering

Sliberen leverer et perfekt resultat hver gang og fungerer med et affjedret slibehjul, som automatisk justerer sig selv efter knivsbladet. Din kniv bliver som ny på få sekunder.

Du kan bruge Nordica Knivsliber til alle slags knive bort set fra savtakkede knive - f.eks. brødknive og brødsave.

En anden mulighed er OBH SharpX-treme Knivsliber - Double, der er udstyret med to slibehjul - et slibehjul med diamantbelægning og et med keramiske stave. Slibehjulet med diamantbelægning sikrer en effektiv slibning og formning af knivsæggen, mens det keramiske hjul vedligeholder slibningen. Diamantslibehjulet kan udskiftes. Knivsliberen har det patenterede SharpX slibesystem.

Manuelle knivslibere

Går du efter den helt enkle løsning, skal du vælge Fiskars Functional Form Roll-Sharp Knivsliber, der har ergonomisk korrekte håndtag med Softtouch belægning, så kniven ikke glider i hånden.

Til den almindelige vedligeholdelse af dine knive kan en manuel knivsliber være en udmærket løsning. F.eks. Global knivsliberen, der er forsynes med et vandkammer. Ved denne knivsliber fylder du kammeret med vand og trækker kniven gennem slibehjulene 5-7 gange. Vandet har den funktion, at det køler slibestenene ned under slibningen.

Hvis du supplerer med et keramisk strygestål, vil knivene blive holdt yderligere skarpe.