Grydelåg

Grydelåg til forskellige formål - tjek denne kategori. Vi har et stort udvalg af låg til dine gryder - først og fremmest selvfølgelig traditionelle glaslåg fra SCANPAN - vælg mellem hele syv forskellige størrelser. Vi fremhæver også gerne  de utroligt praktiske tallerkenlåg fra Eva Trio. Lågene passer til dine gryder, men kan også anvendes til porcelæns- og glasenheder i køkkenet. Tallerkenlåg gør det f.eks. muligt at stable gryder oven på hinanden, ligesom du kan holde ting lune ved at stille dem oven på låget over en varm gryde. Se desuden de smarte hældelåg, som ligeledes fås i flere størrelser. Et hældelåg er et velfungerende hjælpemiddel til dine Eva Trio gryder. Låget er forsynet med si og silionedug, som slipper låget, når du eksempelvis hænder vand fra pasta.


Grydelåg - Scanpan, Eva Trio, Tefal

Grydelåg - låg i alle størrelser til dine gryder fra Scanpan, Eva Trio, Tefal og flere andre kendte brands. Måske fulgte der ikke låg med din gryde, da du købte den. Eller måske har det gamle glaslåg været en tur på gulvet ... Ikke noget problem. Du finder altid et nyt grydelåg til dine gryder her i shoppen.

Vi har naturligvis helt almindelige grydelåg i alle tænkelige størrelser. Men du kan også få grydelåg med indbyggede specialfunktioner. Som f.eks. hældelåget fra Eva Trio. Dansk design i topklasse. Låget har en integreret si, som igen er dækket af en silikonedug.

Grydelåg - hældelåg fra Eva Trio

Tilsammen gør dugen og låget det langt nemmere f.eks. at hælde vandet fra kartofler, kogte grøntsager og dampende varm pasta.

Bemærk at silikonen automatisk løsner sig fra låget, når du hælder vandet fra. Herefter kan vandet løbe ud gennem sien i låget. Det er smart fundet på! Hældelåget fra Eva Trio tåler maskinopvask. Design ved C. Jensen og H. Holbæk.

Grydelåg - stabelbare tallerkenlåg & stænkelåg

Tallerkenlåg fra Eva Trio er en anden innovativ kreation. Lågene passer naturligvis til de respektive gryder. Men derudover er det muligt at stable flere gryder oven på hverandre, og du kan holde forskellige ting varme ved at stille dem på låget over en gryde med mad eller kogende vand. Endvidere kan lågene anvendes til at lægge oven på porcelæns- og glasenheder.

Du kan også bestille låg til din stegepande. Du kender sikkert problemet med sprøjtende fedt fra panden, når du steger. Et stænklåg til pander eliminerer risikoen for brændemærker på arme og i ansigtet.

Ønsker du vejledning i forhold til at vælge det rigtige grydelåg til dine gryder, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig med råd og dåd.