Grydeskeer

Grydeskeer - her finder du grydeskeer i både plast og træ. I mange forskellige størrelser, så du altid finder en grydeske, der passer til den køkkenopgave, du er i gang med. Mange mener fejlagtigt, at træ er et uhygiejnisk materiale. Faktisk giver et køkkenredskab i træ dårligere levebetingelser for bakterier end redskaber i andre materialer som stål eller plastik, bare træet er tørt og rent. Det har forsøg på Danmarks Teknologiske Institut vist. Valget er naturligvis dit. Vi har robuste grydeskeer fra EVA Trio, Scanpan og de populære melaningrydeskeer fra Rosti. Priserne er som altid klinisk lave, og husk at vi sender fragtfrit ved ordrer over 500 kr.


Grydeskeer - plast eller træ - dit valg

Grydeskeer -  man kan vel roligt sige, at en grydeske er et helt basis køkkenredskab i ethvert køkken. Du har selvfølgelig brug for gode grydeskeer til forskellige former for tilberedning. 
 

Forskellige køkkenopgaver kræver forskellige grydeskeer, og det optimale er, at du har et mindre arsenal af skeer  i forskellige størrelser, så du altid har en velegnet ske lige ved hånden.

Trægrydeskeer - faktisk meget hygiejniske

Grydeskeer fås både i plast og træ. Det er ikke alle, der er vilde med trægrydeskeer med henvisning til, at træ ikke er hygiejnisk. Men det er en forkert betragtning.

Det lyder måske mærkeligt, men et køkkenredskab i træ tilbyder faktisk dårligere levebetingelser for bakterier end andre redskaber fremstillet i stål eller plast. 

Grydeskeer i træ - et hyggeligt indslag

Desuden er træredskaber i køkkenet et hyggeligt indslag, men det er en helt anden historie.
 

Hemmeligheden er, at du skal holde træet tørt og rent. Forsøg ved Danmarks Teknologiske institut har bevist dette.
 

Grydeskeer i melanin leveres af Eva Trio, Skanpan og Rosti. Hvis det godt må være lidt festligt, foreslår vi grydeskesættet fra Rostl, hvor du får hele fem farvede skeer i forskellige størrelser.
 

i denne kategori finder du også gode tilbud på opøseskeer og piskeris. Igen - de fås både i træ og plastik.