Blendere

Blendere - I nutidens køkken er en blender et helt og aldeles uundværligt redskab. En  god og kraftig blender fra Alstrøm giver dig et hav af muligheder i forbindelse med en række tilberedningsopgaver. Blendere og håndmixere hjælper dig, når du skal bage, røre piske og mixe. Smoothies er blevet det helt store hit - og med din nye blender kan du lynhurtigt fremstille din egen velsmagende frugtdrik. Eller hvad med en forfriskende milkshake? Det job klarer en blender også. Vores kvalitetsblendere kommer fra velrenomerede producenter - Bodum, Bosch, OBH og Philips - og du kan vælge mellem enkle stavblendere og mere avancerede, semiprofessionelle  bordmixere i rustfrit stål - eksempelvis OBI Pro Mix blender med forudindstillede programmer - bl.a. til knusning af isterninger,


Blendere - sunde retter, smoothies og knust is i en fart

Sundhedsbølgen er over os - og med den også ønsket om at kunne lave hurtige og sunde retter og smoothies. I den sammehæng er en blender det helt rigtige køkkenredskab og vel nærmest uundværligt i et moderne køkken.

En blender er ganske enkelt perfekt, når du eksempelvis  skal mose eller purere grøntsager, lave smoothies, behandle råvarer til en lækker suppe eller måske glæde ungerne og dig selv med en fristende milshake.

Blendere & Mixere - rører, pisker og mikser

Uanset om du skal røre, piske, mikse eller bage er en blender eller en håndmikser lige det, du har brug for. Hvis du ønsker at være med på trenden og lave dine egne smoothies, vil en blender kunne hjælpe dig til den nemme løsning. Glæd dig til dine helt egne velsmagende frugt- og grøntsagsjuices.

Her i kategorien finder du de bedste blendere fra de mest kendte brands som Bodum, Bosch, OBH og Philips. Med disse producenter bag ved du, at du får et redskab af høj kvalitet og lang levetid.

Stavblendere og kraftfulde bordmixere

En stavblender er perfekt til de hurtige opgaver i køkket. Nem at bruge og nem at rengøre. Fylder ikke meget, hverken på køkkenbordet eller i køkkenskuffen. Til de lidt større opgaver anbefaler vi de semiprofessionelle bordmixere fremstillet i gedigent rustfrit stål. De større miksere er udstyret med en kraftig motor, som også uden besvær kan klare at kunse isteringer.

Et eksempel på en større mikser er Pro Mix Blenderen fra OBH, hvis motor yder hele 1000 W. Denne powermaskine har 3 forudindstillede programmer til knusning af isterninger, smoothies og interval. Hastighedsindstillingen er trinløs, og du kan bruge blenderen til både kolde og varme væsker. Knive og kande tåler maskinopvask.

Går du efter det ultimative, skulle du måske tjekke Philips New Avance Blender, der har en motor på utrolige 1400 W. Den store motorkraft betyder, at langt flere vitaminer frigøres fra frugt og grøntsager, ligesom du når en langt bedre blending. Forsynet med LED-display og automatisk slukningsfunktion. Kanden er fremstillet i tritan, der ligner og føles som glas, men som næsten er umuligt at slå i stykker, og som vejer meget mindre.