Bestiksæt

Bestiksæt - borddækningen perfektioneres, når bestikket er ensartet og ikke ligner noget, du har samlet på loppemarkeder. Når du bestiller et bestiksæt fra en af vores anerkendte leverandører af eksklusivt bestik, er du sikker på, at du kan dække bordet med stil. Et bestiksæt er en glimrende gaveide. Det kunne være til studenten, der netop er flyttet hjemmefra, eller til brudeparret, som skal stifte fælles hjem. Flere af vores bestiksæt kommer i præsentable gaveæsker. Hos Alstrøm finder du både bestiksæt til den daglige opdækning og bestiksæt til festbordet. Steakkinve og gafler fås naturligvis også som bestiksæt, og du kan få særlige bestiksæt til børn. Særlig stolte er vi over at kunne præsentere Gense Old Farmer Bestik - det ultimative bestiksæt til de store bøffer - 6 steakgafler + 6 steakknive. Leveres i flot trææske.


Bestiksæt - Zwilling - Gense - Rosendahl

Bestiksæt - måltidet får en ekstra dimension, når der spises af et elegant bestiksæt. Hos Alstrøm har vi samlet et spændende udvalg af bestik fra kendte producenter.

Zwilling er en tysk leverandør af moderne bestik. Zvilling har altid stået for den perfekte kvalitet, og med Zwilling Jessica bestiksæt i 24 dele får du et særdeles elegant sæt bestik, som du både kan dække op med til hverdag og fest.  I den flotte æske finder du 24 dele: 6 knive, 6 gafler, 6 spiseskeer og 6 teskeer. Zwilling bestiksæt er fremstillet i rustfrit stål.

Hos Zwilling bestiksæt er der især grund til at lægge mærke til de elegante linjer i skafteender. Denne detalje giver et rent og enkelt udtryk, som falder godt ind i den øvrige borddæktning

Zwilling arbejder sammen med anerkendte designere, og bestikket er fremstillet under stor omhyggelighed, hvor man tager de mest komplekse fremstillingsprocesser i anvendelse. Med et bestiksæt fra Zwilling får du bestik, der tilbyder praktisk funktionalitet, men også et lækkert æstetisk udtryk

Bestiksæt til børn

Zwilling har naturligvis også tænkt på børnene, nemlig med det specielle børnebestiksæt i 4 dele, så børne kan lære at spise pænt sammen med de voksne. Sættet er designet, så det passer perfekt i en barnehånd. Du får 1 æske med 1 gaffel, 1 kniv, 1 spiseske og 1 teske. Materiale: rustfrit stål.

Rosendahl bidrager også med deres bud på et smukt bestiksæt. Tjek det klassiske bestiksæt i Rosendahls Grand Cru serie. Sættet har perfekte egenskaber. Du får gafler med lange grene, knive med grillskær og rummelige skeer og teskeer. Knivene er udstyret med et bredt, superskarpt knivsblad, der også er velegnet til at smørre brød.

Gense byder ind med deres Twist bestiksæt i 16 dele.  Det er skafternes helt specielle og dekorative twist, der har lagt navn til bestiksættet, og du får et elegant sæt med et kunstnerisk strejf. Bestikket er fremstillet i nikkelfrit rustfrit stål og kan gå i opvaskemaskinen. Sættet indeholder 4 knive, 4 gafler, 4 skeer og 4 teskeer.