Stangstøvsugere

Stick Vac - Stangstøvsugere - Med en Stick Vac støvsuger får du både håndstøvsuger og stangstøvsuger i en og samme model. Mange anvender Stick Vac som en ekstra støvsuger, som hurtigt kan findes handy frem og bruges til den daglige rengøring. Men Stick Vac støvsugeren er også superpraktisk i campingvognen, båden eller i sommerhuset. Hvis du i hjemmet bruger stangstøvsugeren til almindelig regelmæssig rengøring af de mest benyttede områder i boligen, kan du sagtens nøjes med at tage din konventionelle støvsuger i brug et par gange om måneden. En stangstøvsuger er væsentligt nemmere at tage i brug end en almindelig støvsuger, og derfor bliver det ikke nær så stor en belastning at skulle støvsuge med den hver eller hver anden dag.


Stick Vac - stangstøvsugere - til den daglige støvsugning

I en travl hverdag kan det være tidskrævende og belastende at skulle finde husets tunge støvsuger frem, hver gang gulvet trænger til en hurtig rengøring. Til de hurtige rengøringsopgaver anbefaler vi stærkt, at du anskaffer en stick-støvsuger - også kaldet en stangstøvsuger.

En stick-støvsuger er designet, så den fungerer ledningsfrit. Den er dermed superhandy og nem at anvende. Den er hurtig at finde frem, nem at benytte til de fleste støvsugningsopgaver og så fylder den ikke ret meget, når den ikke er i brug.

Stick Vacuum støvsugere fra førende producenter

Vi præsenterer naturligvis stick vaccum støvsugere fra markedets førende producenter, bl.a. Electrolux, Nilfisk og Bosch. Fordelene ved at anvende en stick-støvsuger er mange. Hvis du foretrækker at støvsuge en lille smule hver dag i stedet for at vente, til huset trænger til den store omgang, er stick vac støvsugeren helt perfekt. Den fylder ikke meget og kan derfor sagtens stå fremme i et hjørne. Med det ledningsfri, håndholdte design er den faktisk lige så nem at betjene som en kost.

Stick Vac - to støvsugere i én

Flere modeller kommer i en sådan 2+1 udgave, hvor du både får en stick støvsuger og en håndstøvsuger i én.

Tag ikke fejl. Selv om en stick støvsuger er mindre end en konventionel støvsuger, har de moderne stickstøvsugere en sugeevne, der fuldt ud modsvarer, hvad en traditionel støvsuger kan præstere.

Når du bruger en stick vac støvsuger kan du glemme alt om besværlige støvsugerposer. Stick-støvsugere er poseløse. Du behøver således hverken at bruge tid eller penge på at anskaffe støvsugerposer. Stick støvsugeren har en støvbeholder, som du ganske enkelt tømmer direkte i skraldespanden, når den er fuld. Du skåner samtidig miljøet for overflødig emballage.