Miniovne

Miniovne - hvis pladsen i køkkenet er trang, eller hvis din husholdning er forholdsvis lille, kunne det være en god ide at anskaffe en miniovn. En miniovn optager ikke megen plads på køkkenbordet, men yder på trods af sin størrelse stor effekt, og du vil kunne tilberede rigtig mange retter i din nye miniovn. Miniovne fås endda med varmluftfunktion og grill, så du vil få stor glæde af din miniovn. Tjek vores store udvalg af handy bordovne. Og bemærk de usædvanligt lave priser.


Miniovne - den perfekte løsning til det mindre køkken

Miniovne - almindelige ovne, som er indbygget i et komfur, er gerne store og upraktiske. I mindre lejligheder med et lille køkken kan miniovnen være et spændende og praktisk og håndterbart alternativ. Miniovne er også populære i sommerhuse eller i campingvognen, hvor ovnen kan stuves af vejen i et skab, når den ikke er i brug, men hurtigt findes frem og sluttes til, når behovet er der.

En af ulemperne ved en stor ovn er, at det oftest tager lang tid at varme den op. Har man en ældre ovn, kan opvarmningen til brugstemperatur tage helt op til 30 minutter, hvilket ikke er særlig hensigtsmæssigt i en moderne husholdning. Med en miniovn undgår du helt den lange ventetid. Miniovnen har et forholdsvis lille ovnkammer og varmes hurtigt op. 

Spar udgift til installation og spar på strømregningen

En miniovn er langt billigere i anskaffelse og kræver heller ikke dyr installation. Og også i det daglige er miniovnen billigere at benytte, da den forbruger langt mindre strøm end en almindelig ovn. Der er med andre ord mange penge at spare på budgettet.

Mange vælger selvfølgelig at have miniovnen som et handy supplement til den store ovn. Brug miniovnen til at varme små retter op, og start den almindelige ovn op, når der skal laves større retter.

Miniovne - med touchpanel og LED-display

Når du skal vælge miniovn, bør du bl.a. overveje størrelsen. Hvad er dit behov? Ønsker du at bruge miniovnen som din primære ovn, skal du naturligvis vælge en af de større modeller. De største modeller kan f.eks. sagtens rumme et lasagnefad. I en større ovn vil det også være muligt at opvarme flere ovnbagte retter på samme tid.

Miniovnene fra Alstrøm kommer fra kendte producenter og både små og store ovne har en række funktioner. Se eksempelvis kombiovnen fra Sharp, hvor funktionerne styres via et smart touch-panel og overvåges med det overskuelige LED-display.