Køkkenknive

Køkkennive - når der skal snittes og skæres i køkkenet, er det vitalt, at værktøjet er af god kvalitet. En køkkenkniv skal kunne skære uden besvær, og kniven skal have et ergonomisk, brugervenligt greb. Køkkenknive skal tilbyde den rigtige balance, og i sagens natur skal de være .. ja, knivskarpe. Brugen af en køkkenkniv skal være en fornøjelse - ikke give anledning til besvær. Valg af knive til køkkenet er vigtigt. Vi har et bredt udvalg af køkkenknive af høj standard. Vortes knivsortiment fra Gastromax, Fiskars og Raadvad er stærkt efterspurgte - brødknive & brødsave, forskærerknive, skrælleknive, lakseknive, kokkeknive og urteknive. I denne kategori finder du også øvrigt tilbehør som knivslibere, forskærergafler og hummergafler.


Køkkenknive - godt værktøj til dit køkkenhåndværk

Køkkenknive - madlavning og tilberedning af råvarer i køkkenet er i bund og grund et håndværk. Og et håndværk kræver passende værktøj i høj kvalitet for at opnå de optimale resultater. Køkkenknive er måske det allermest anvendte og derfor også mest betydningsfulde værktøj i dit køkken.

Vi har samlet et bredt udvalg af køkkenknive fra de mest anerkendte producenter - Global, Fiskars, GastroMax, Funktion og Raadvad.

Desuden finder du her forskelligt tilbehør til køkkenknive, bl.a. effektive knivslibere og strygestål, der er et uundværligt suplement til din knivsamling, hvis du ønsker, at dine knive skal forblive skarpe og holde  i mange år.

Tilbehør til køkkenknive

Korrekt opbevaring af dine køkkenknive er ligeledes vigtig. Derfor præsenterer vi også både knivmagneter og knivblokke her i kategorien.

Madlavningen i køkkenet går betydeligt nemmere, når du anvender de rigtige køkkenknive. En god køkkenkniv er skarp, holder sig skarp og samtidig ergonomisk udformet, så du ikke bliver træt i hænder og håndled, når du arbejder i køkkenet.

Knive til amatørkokke og professionelle chefs

Uanset om du er amatørkok eller professionel kok, er en køkkenkniv et helt uundværligt værktøj. Gå altid efter at købe kvalitetsknive. I det lange løb kan det bestemt betale sig at give lidt ekstra for din nye køkkenkniv.

Vi har en køkkenkniv til enhver situation og lejlighed i køkkenet. Se udvalget af kokkeknive, brødknive, grøntsagsknive, smøreknive, universalsknive, santokuknive, forskæreknive, skrælleknive, urteknive, vuggeknive, tomatknive, lakseknive osv.

Husk at vi har hurtig levering af køkkenknive - inden for 1-3 hverdage - og at vi leverer fragtfrit, når du køber for over 500 kr. Vi tilbyder desuden 90 dages returret. Bemærk også vores flotte anmeldelser på Trustpilot. Du får sikker nethandel, når du handler hos Alstrøm Isenkram.