Levering 1-3 hverdage   |   Fri fragt (køb over kr. 500,-)   |   Billig fragt fra kr. 27,-   |   90 dages returret

Hårtørrere

Hårtørrere - det skal være nemt og hurtigt at føntørre dit hår. Du har brug for en fornuftig hårtørrer, så du kan tørre og style dit hår, som du vil. Vi har et stort udvalg af professionelle hårtørrere, heraf flere med diffusere. De kraftige motorer giver en effektiv luftgennemstrømning, og lydniveauet er dejligt lavt. Hårtørrerne har temperaturindstilling og indstilling af blæsestyrke. Alstrøm har naturligvis også kompakte og handy rejsehårtørrere, lige til at have med i tasken. Find din favoritmodel, der passer til din hårtype og dit behov for trendy hårstyling. Bemærk at vores hårtørrere er fra anerkendte brands som Braun, Bosch og Philips. Det er garanti for kvalitet.


{{amount}}

Hårtørrere med ion-teknologi - mod statisk elektricitet

Hårtørrere - måske har du allered erfaring med hårtørrere og har erfaret, at de billigste modeller ofte efterladet håret kruset og for tørt. Der er med andre ord god grund til at ofre lidt ekstra på din nye hårtørrer.

De nyeste modeller er udstyret med ion-teknologi, der modvirker dannelse af statisk elektricitet, der er den direkte årsag til kruset hår.

Her i kategorien har vi samlet et bredt udvalg af hårtørrere, der alle lever op til vores krav om kvalitet og et fornuftigt prisniveau. De fleste hårtørrere anvendes også af professionelle frisører i forbindelse med arbejdet i frisørsaloner.

Hårtørrere fra anerkendte producenter

Vores hårtørrere er naturligvis fra anerkendte producenter som Braun, OBH, Bosch og Philips, hvilket garanterer for den absolut bedste kvalitet.

Med en hårtørrer kan du tørre og style dit hår, som du ønsker. Du kan udføre trendy hårstyling derhjemme og samtidig spare en masse penge på frisørbudgettet. 

Et godt eksempel på en fremragende hårtørrer er Braun Satin Hair 7, der er en professionel hårtørrer. Her har Braun kombineret intelligent sensorteknologi med professionel ydelse. Sensorerne måler lufttemperaturen op til 600 gange i minuttet og tilpasser temperaturen til det optimale niveau.

Hårtørrere med flotte testresultater

Braun Satin Hair 7 er en smule dyrere end andre hårtørrere i denne klasse, men pengene er givet godt ud. Den er udstyret med en kraftigere motor, og hos det tyske testmagasin TestFazit har tørreren opnået en førsteplads.

Braun Satin Hair 7 roses for sine flotte resultater samt sin store skånsomhed mod håret, idet temperaturen holdes konstant på op til 70 grader.

Tænk også på lydniveauet, når du vælger din hårtørrer. De fleste moderne hårtørrere har et acceptabelt lavt lydniveau på trods af motorkraften.

Vi er sikker på, at du her i kategorien finder en hårtørrer, der modsvarer dine behov og ønsker. God fornøjelse med din nye hårtørrer.