Shavere

Shavere - du ønsker naturligvis den mest grundige og behagelige barbering. Det opnår du med en shaver fra Alstrøm. Vi har sammensat et sortiment af shavere, der lever op til krav om glatbarberet ansigt, veltrimmede skægstubbe. Alle maskiner garanterer behagelig og hurtig barbering og triming af skægget. Alle vores barbermaskiner, langhårstrimmere og skægtrimmere er fuldt vaskbare direkte under vandhanen. Opladning af din nye shaver foregår nemt og hurtigt, og den opererer såvel med som uden ledning. Tjek flagskibet blandt vores shavere - Braun 750CC-7 med tilhørende rensestation. Her er tale om Brauns til dato bedste og mest avancerede shaver.


Shavere - barbermaskiner - hurtig, nænsom barbering

Shavere - barbermaskiner til mænd - Braun og Philips er de helt store spillere, når det gælder udvikling og produktion af barbermaskiner, shavere, ladyshavere og trimmere. Det er da også de to leverandører, vi fortrinsvis har valgt produkter fra til webshoppen.

Braun shavere leverer en fantastisk barbering. Du får et glatbarberet og veltrimmet ansigt, og barberingen sker hurtigt - også trimningen af skæg. Barbermaskinerne fra Braun udmærker sig bl.a. ved, at de alle kan renses under rindende vand.

Men det er ikke nok blot at skylle sin shaver, hvis man ønsker en ren og altid skarp barbering. Maskinen skal også renses og desinficeres.

Braun Barbermaskiner med rensestation

Braun har en genial løsning på denne udfordring. Braun har nemlig udviklet en rensestation til deres barbermaskiner. Renstationen Clean & Charge sørger for at rense shaveren, så du altid har en hygiejnisk ren barbermaskine. Placeret blot shaveren i rensestationen og tilsæt Brauns Clean & Renew Rensevæske. Tryk på knappen og renseren klarer resten. Den renser tørrer og genoplader shaveren helt af sig selv.
 

Hos Braun finder du også den populære Serie 5, og en værdig repræsentant er her Braun Shaver 5050 CC, der har drejeligt barberhoved , som kan dreje op til 40 grader. På den måde kan shaveren præcist følge dit ansigts konturer. Barbermaskinen fanger alle hår, uanset hvor de peger hen.

Philips shaver med fleksibelt hoved

Braun har lagt store resurser i at forske i, hvordan problemet med irriteret hud og rødmen i forbindelse med barbering minimeres. Løsningen er Braun CoolTex barbermaskinen, der er verdens første shaver med køleelement og dermed den perfekte shaver for alle mænd med sensitiv hud.

Philips kan bestemt også være med, når det gælder kvalitetsshavere. Se f.eks. Philips Shaver S5572/06, der er forsynet med hele tre fleksible hoved, som igen kan bøjes i fem forskellige retninger. En utrolig effektiv shaver, som giver hurtig og tæt barbering - også på halsen og kæbelinjen. Med denne barbermaskine garanterer Philips en barbering helt uden rifter og snitsår.