Brusere

Brusere - til badeværelset har vi alt i brusertilbehør. Er den gamle bruseslange blevet træt, finder du en ny her hos Alstrøm. Vores kvalitets bruserslanger er fremstillet i forkromet stål og har lang holdbarhed. Forskruninger i enderne er lavet af forstærket metal, da vandtrykket er størst her. På billigere bruserslanger vil du ofte se, at forskruningerne er lavet i plast. Vi sælger også hele brusersæt med bruserhoved og slange - vælg mellem håndbrusersæt og brusersæt monteret på stang. Brusehovederne har variabel bruseindstilling.


Brusere - Bruserhoveder - Bruserslanger

Brusere - et brusehoved holder ikke evigt. Og det er der en ganske god - eller dårlig - grund til, nemlig kalk

På et tidspunkt må du erkende, at du har tabt kampen mod kalken i forhold til dit eksisterende bruserhoved, og så er det tid at se sig om efter et nyt. Kalk er stort set umuligt at få bugt med, og så kan det bedre betale sig at udskifte brusersystemet - helst både bruserslange, brusestang og selve bruseren.

Bedre badeoplevelse med gode brusersæt

Til dagligt skænker du måske ikke din bruser mange tanker. Men hele oplevelsen omkring brusebadet afhænger i høj grad af, hvilken bruseslange, brusestang og brusehoved du vælger - og selvfølgelig også af, i hvilken stand udstyret befinder sig.

Desuden kommer brusere og brusersæt i mere eller mindre eksklusive design. Hvis du går op i indretningen af dit badeværelse, er der derfor også her mange muligheder for at give rummet et individuelt præg.

Brusere fra anerkendte leverandører

Når du skal vælge nyt bruseudstyr, kan det godt betale sig at ofre lidt ekstra på at få gode produkter fra anerkendte leverandører. De helt billige modeller er ofte så dårlige at vand siver ud mellem pakning og samling. Vælg de lidt dyrere modeller, hvis du ønsker en perfekt badeoplevelse.

Med andre ord - der er naturligvis sammenhæng mellem pris og kvalitet. Den gode gamle lærdom om, at man får, hvad man betaler for, gælder bestemt også for bruseudstyr.

Spar på vandet med indstillelig strålestyrke

Normalt passer alle slanger og brusehoveder til hinanden. I enkelte tilfælde er det anderledes, men så vil der gerne medfølge adaptere, så du undgår at skulle lede efter særligt ekstraudstyr.

Hvis du ønsker at spare på vandet, kan du f.eks. vælge et bruserhoved med separat indstilling af strålestyrken. Ganske vidst sparer du i forvejen vand ved at bruge et brusehoved med slange, men det skader jo aldrig at spare lidt ekstra.

Vi anbefaler at vælge bruseslanger i forkromnet stål. De har længere holdbarhed, og forskruningerne er lavet af forstærket metal, der bedre end plast modstår det øgede vandtryk ved samlingerne. Vi sælger også hele brusersæt med bruserhoved og slange - vælg mellem håndbrusersæt og brusersæt monteret på stang. Brusehovederne har variabel bruseindstilling.