Levering 1-3 hverdage   |   Fri fragt (køb over kr. 500,-)   |   Billig fragt fra kr. 27,-   |   90 dages returret

Privatlivspolitik

Denne privatpersondatapolitik forklarer, hvordan Alstrøm – Din Isenkræmmer ApS behandler og sikrer dine personoplysninger, når du bruger vores hjemmeside eller skriver dig op til at modtage vores nyhedsbrev.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger


Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, er:

 

Alstrøm - Din Isenkræmmer ApS
Glostrup Shoppingcenter 74
2600 Glostrup
CVR.: 35 64 28 62
 
Tlf.nr. : 43 45 50 70 (telefontid mandag-fredag mellem kl. 10.00-15.00)
E-mail: webshop@alstrom.dk (besvares alle hverdage, typisk inden for én hverdag)

Beskrivelse af behandlingen

 

Registrering af oplysninger


Ingen personlige oplysninger, der registreres på www.alstrom.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget eller solgt til tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Alstrøm Webshop. Visse informationer bliver gjort tilgængelige for samarbejdspartnere f.eks. i forbindelse med forsendelse.

 

I forbindelse med et køb er kunden forpligtet til at oplyse følgende:


•    Fornavn
•    Efternavn
•    Adresse 
•    Postnr.
•    By
•    E-mail
•    Mobiltelefonnr.
•    Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

 

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker, krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er en godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket. Informationerne lagres elektronisk og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke på www.alstrom.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.


I forbindelse med kontooprettelse er kunden til enhver tid ansvarlig for at sikre forsvarlig og fortrolig opbevaring af brugernavn og kodeord. (loginoplysninger). Af sikkerhedsmæssige hensyn har vi ikke adgang til kundens nuværende loginoplysninger. Såfremt kunden bliver opmærksom på, at loginoplysningerne bliver misbrugt, eller at der er anden uautoriseret brug af kundens konto, skal kunden staks rette skriftlig henvendelse og oplyse om misbruget. 

Brug af cookies

Shopsystemet anvender cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil, som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker du på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".


Vi anvender også  Google Analytics på vores website. Vi anvender Google Analytics for at få indsigt i brugernes præferencer og derved øge brugervenligheden, redaktionelt fokus og kvaliteten af vores indhold. Når du besøger www.alstrom.dk, vil der derfor blive lagret en cookie på din computer, hvorved vi, via Google Analytics, indsamler information om brugen af hjemmesiden. Dette gælder, hvor trafikken kommer fra, hvor mange besøgende vi har, hvilke sider/artikler der har flest besøg m.m. Google Analytics tillader ikke indsamling af personlige oplysninger som navn, e-mailadresse m.m. Ønsker du at vide mere om, hvordan Google bruger de informationer de indsamler, kan du læse mere i Google’s privacy policy her.
Cookien har en levetid på 26 måneder. Ønsker du at slette cookies, inden de automatisk udløber, kan du se hvordan her : https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies


www.alstrom.dk anvender også cookies til fremadrettet relevant markedsføring. Det betyder, at du med dit besøg på vores hjemmeside kan blive mødt med et af vores bannere rundt omkring på andre hjemmesider.
Vi samarbejder desuden med:

 

  • AddWish
  • iPaper
  • Trustpilot
  • GLS
  • Postnord


Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du dit samtykke til, at vi sender dig nyhedsbreve indeholdende nyheder, artikler, info om events og tilbud fra Alstrøm – Din Isenkræmmer ApS. 

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet, enten ved linket i nyhedsmailen eller på vores hjemmeside www.alstrom.dk 

Adgang til dine oplysninger

Ifølge den nye Persondataforordning, også kaldet GDPR, har du ret til at vide, hvilke data vi har på dig. Du kan derfor til enhver tid kontakte os med henblik på, at få oplyst hvilke data vi har registreret på dig. Herunder også hvilken e-mail adresse, der er tilmeldt vores nyhedsmail. 

 

Dine rettigheder
•    Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
•    Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
•    Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
•    Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
•    Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

 

Du har altid mulighed for at afmelde et nyhedsbrev eller anden kommunikation modtaget via e-mail/sms ved at anvende afmeldingslinket direkte i udsendelsen. Herudover kan du gøre brug af dine rettigheder ved at sende en mail til: webshop@alstrom.dk 


I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via www.alstrom.dk. 

Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling, ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst. 

Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet. 

Revidering af privatlivspolitikken 

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores websted, www.alstrom.dk