WMF

WMF - Siden starten i 1853 har WMF produceret topkvalitets køkkenudstyr og kogegrej. Lige fra knive til trykkogere - WMF kan levere alle de køkkengadgets, du kan ønske dig for et veludstyret, moderne køkken. Det gælder uanset om vi taler forberedelse, tilberedelse eller servering. Og alle produkter er selvfølgelig "Made in Germany". WMF bekender sig til det perfekte køkken, hvilket da også er blevet anerkendt med flere af de mest fremtrædende designpriser. Priserne er ikke bare opnået, fordi produkterne ser godt ud, men også, fordi funktionaliteten er i top. Arbejdet i køkkenet bliver lidt sjovere sammen med WMF


WMF - dedikeret tysk leverandør af køkkenudstyr

WMF - lige siden firmaets start i 1853 har WMF været dedikeret omkring at levere køkkenudstyr og øvrige husholdningsprodukter absolut høj kvalitet. Hos WMF mener man, at ekstraordinære gourmetoplevelser og perfekt madlavning starter med at stå med det optimale udstyr. "Værktøjet" skal så at sige være spille med på højeste niveau. 
 

WMF føler sig ansvarlig for at levere såvel koge- og stegeudstyr som udstyr til eksklusiv borddækning i form af bestik og porcelæn, der lever op til de skrappeste krav  Produkterne fra WMF er design i verdensklasse, og funktionaliteten ligger på samme niveau.

WMF - innovative løsninger for perfekte arbejdsbetingelser

WMF anvender bl.a. materialet Cromangan i fremstillingen af gryder og stegepander sammen med andre innovative løsninger med henblik på at skabe de bedste arbejdsbetingelser i køkkenet for såvel amatørkokke som professionelle chefs.
 

At spise og drikke skal ifølge WMF´s filosofi være en fest for øjet. Retter forbedredt med ægte kærlighed smager endnu bedre, hvis bordet er veldækket. Til den perfekte borddækning tilbyder WMF produkter inden for kategorierne bestik, børnebestik, bestiksæt, skeer, gafler, peberkværne, steakknive og -gafler m.m.
 

Til forberedelserne i køkkenet finder du bl.a. knive, køkkengadgets, forbrugselektronik køkkenknivesæt, kokkeknive, sakse, springforme og miksere.

WMF - pander - bestik - knive - gadgets - bageudstyr - tilbehør

WMF er ikke mindst kendt for deres fantastiske stegepander, men produktpaletten omfatter også trykkogere, wok, steamere, fonduegryder og grøntsagsdampere.
 

Til god mad hører gode drikke. WMF præsenterer drikkeglas og karafler espressomaskiner, tekander, kedler, kaffemøller, juiceblendere og teglas.
 

Er du glad for at bage? Også på dette felt leverer WMF varen i skikkelse af springforme, muffinforme, bagepander, forme til julebagningen, 3 D bagepander og en række cuttere til udformning af specielle kager,
 

Gå på jagt i WMF-universet. Hvis du eksempelvis søger en eksklusiv gave til et bryllup eller en værtindegave, der vil blive værdsat, finder du helt sikkert inspiration i denne kategori af produkter fra WMF.