Grundet juletravlhed har vi i øjeblikket forlænget ekspeditionstid, vi har indkaldt ekstra personale og pakker alle dage, så bestillinger bliver sendt hurtigst muligt – Tak for din forståelse og glædelig jul

Krøllejern

Krøllejern - ingen tvivl om, at du kan spare mange penge på frisørbudgettet ved selv at sætte krøllerne og style håret. Med et krøllejern eller et glattejern fra Alstrøm er du godt rustet. Du kan frembringe mange forskellige frisurer og lave store, brede krøller eller måske små, tætte proptrækkerkrøller. Eller glatte i forvejen bølget hår ud. Mulighederne er mange. Vi har et stort udvalg af forskellige krøllejern, bølgejern, luftkrøllejern, pigkrøllejern og gaskrøllejern i forskellige former og tykkelser. En Airstyler giver dig alle muligheder for at style fantasifulde og trendy frisurer. Vi fremhæver gerne Babyliss Multijern, der kommer med et omfattende tilbehørsudstyr. Sjov hairstyling med kvalitest krøllejern fra anerkendte brands som Braun, Philips, OBH, Bosch og Babyliss.


Krøllejern - store, flotte perfekte krøller i en fart

Krøllejern - du kan selv lave de mest perfekte krøller med et krøllejern eller et bølgejern. Alle vil gerne have store flotte krøller. Et flot bølget, krøllet hår vækker altid opsigt.

Desværre er vi ikke all født med krøllet hår. Men det er der heldigvis råd for, hvis du ønsker det. Det krøllede resultat kan opnås på flere måder, eksempelvis med et klassisk krøllejern eller et bølgejern.


Du kan også beslutte dig for at anvende varme hårruller eller det nye smarte system Curl Secret fra Babyliss.

Krøllejern - måske er du mest til proptrækkerkrøller?

Et almindeligt krøllejern er nemt at håndtere. Du sætter ganske enkelt håret fast og roterer skaftet på krøllejernet for at opnå den ønskede effekt med krøller. Hvad hårruller angår, varmer du dem op og lader dem sidde i håret i en vis periode.

Curl Secret systemet fra Babyliss fungerer på den måde, at håret suges ind i en spiral, hvor de flotteste krøller dannes på blot fire sekunder.

Når du skal vælge nyt krøllejern, skal du selvfølgelig se på, hvad dit behov er. Hvis du ønsker store krøller, vil det være en fordel at vælge et jern med stor diameter - fra 25 mm og op. Hvis du derimod ønsker små proptrækkerkrøller, vælger du med fordel et tyndt krøllejern for at opnå tætte, små og faste krøller.

Brug beskyttende hårprodukter sammen med krøllejern

Er det bølget hår, du går efter? Så skal du naturligvis vælge et bølgejern, hvormed du opnår et lækkert og råt "beach look" - altså et look som kom du direkte fra stranden.

Krølning af hår kan med fordel kombineres med brug af hårprodukter. Her anbefaler vi et varmebeskyttende produkt, der forhindrer, at dit hår tager skade i forbindelse med styling med det varme krøllejern.

Når du er færdig med at krølle håret, kan du afslutte stylingen med at give håret en gang hårspray.