Elkedler

Elkedler - Tjek vores store udvalg af elkedler. En elkedel er handy og perfekt, hvis du lige står og ønsker at koge vand til en kop instant coffee, en dampende varm og duftende kop te eller måske har brug for en portion kogende vand til din pastaret. En elkedel udfylder selvfølgelig et praktisk formål, men derfor gør det jo bestemt ikke noget, at kedlen samtidig har et æstetisk udtryk. Det har elkedlerne fra Alstrøm. Vi har samlet et fristende udvalg af smukke og funktionelle kedler fra de mest kendte producenter - Bosch, Conzept, Philips og OBH. Find din favorit - alle kedler har kraftige varmelegemer, der sikrer hurtig opvarmning af vandet, og flere af modellerne har vandstandsindikator.


Elkedler - Elkogekander - høj kvalitet og lækkert design

Elkedler - en elkedel eller en elkogekande er utrolig praktisk at have lige ved hånden, hvis du står og skal bruge kogende vand her og nu. En elkedel tilbyder den nemme og hurtige løsning, og hos Pricestar præsenterer vi et stort udvalg af elektriske kedler i høj kvalitet og lækkert design. Tebrygningen går som en leg med en elkedel, og når du allermest står og trænger til en kop kaffe, hjælper din nye elkedel dig lynhurtigt.

Hvis du skal bruge kogende vand til madlavningen, er en elkedel perfekt til at "forvarme" vandet til gryden, hvor du har tænkt dig at koge din pasta eller dine blødkogte æg. Husk at det at bruge en elkedel er en miljøvenlig måde at koge vand på. Du bruger langt mere energi, hvis du varmer vand i en gryde. Ved at bruge elkedlen sparer du således atmosfæren for en stor mængde CO2

Elkedler fra Philips, Bosch, Conzept & OBH

Udvalget af elkedler er stort hos Pricestar, og alle kendte brands inden for køkkenmaskiner er naturligvis repræsenteret, f.eks. Philips, Bosch, Conzept og OBH i mange farver, størrelser og former. Alle kedler er udstyret med kraftige varmelegemer.

I det hele taget er elkedler den optimale løsning til opvarmning af vand, og det bliver aldrig nemmere. Sæt stikket i kontakten, fyld kedlen med vand, tryk på kontakten og hav et par minutters tålmodighed. Så har du kogende vand klar til brug.

Mange har elkedlen stående fremme på køkkenbordet - også når den ikke er i brug. Det er derfor vigtigt, at kedlen har et design, som er behageligt at se på til dagligt. Moderne kedler er netop designet til at kunne vises frem, og du finder helt sikkert en flot kedel blandt vores udvalg.