Frituregryder

Frituregryder - når du først har prøvet at have din egen frituregryde i køkkenet, vil du slet ikke kunne undvære den igen. Friturestegning er både praktisk og hurtig i mange sammenhænge, og en friture kan meget mere end blot at stege pommes frites. Friturestegte løgringe, blæksprutteringe, fiskefiletter, kylling, grøntsager, rodfrugter og rejer er blot nogle få eksempler på, hvad du kan sætte på hjemmemenuen med din egen friture. Tjek Tefal EASY PRO friture, der er testvinder i en test foretaget af TÆNK. Forsynet med justerbar temperaturindstilling og automatisk overophedningsfunktion. Fortrinlige stegeegenskaber og en koldzone, der sikrer, at gamle krummer i olien ikke overføres til ny mad. Glæd dig også over nem rengøring.


Friture - pommes frites som i grillbaren

Frituregryder - de fleste har vist en svaghed for pommes frites, og hvis du elsker denne spise, er det muligt at fremstille dine egne pommes frites i en frituregryde. I frituregryden friterer du kartoffelstavene i olie og får nemt et resultat, der modsvarer de pommes frites, du kan købe nede på grillen.

For at få et godt resultat, når du friterer pommes frites, er det vigtigt, at olien i frituregryden har en høj og jævn temperatur. Det er også vigtigt at friteringen sker rimelig hurtigt. Varmen i en frituregryde kommer gerne op i nærheden af 200 grader.

De bedste frituregryder på markedet - OBH og Tefal

Her i kategorien har vi udvalgt de bedste frituregryder på markedet. Du kan vælge mellem klassiske frituregryder og de nye ActiFry modeller fra OBH, der frituresteger stort set uden brug af olie.  Gryden har fortrinlige stegeegenskaber og en god koldzone, der sikrer, at gamle madkrummer ikke overføres til nye retter.. EASY-PRO er nem at rengøre, nem at montere og nem at arbejde med. Fremstillet i rustfrit stål med ben af plast.

Ønsker du at spare på olieforbruget, er OBH ActiFry Friture lige sagen. Denne frituregryde er udstyret med en patenteret teknologi, der cirkulerer varm luft og samtidig sørger for automatisk omrøring. Metoden sikrer,, at du kan lave pommes frites med blot en enkelt skefuld olie.

Frituren er også perfekt til friturestegning af fisk, grøntsager, kød og desserter. ActiFry fra OBH har en kapacitet på 1 kilo, svarende til fire portioner.

En innovation inden for frituregryder

En videreudvikling af denne frituregryde er OBH ActiFry Original Snacking. er leverer OBH Nordica en sand innovation. Med denne spændende køkkenmaskine kan du tilberede en stor variation af retter. OBH Nordica har fået patenteret den helt nye teknologi, der arbejder med cirkulerende varm luft og automatisk omrøring.

Til ActiFry medfølger en roterende tilberedningskurv til skrøbelige fødevarer. Skålen er aftagelig og har selvfølgelig non-stick belægning, så den kan gå i opvaskemaskinen. Det samme gælder alle øvrige aftagelige dele.