Microplane

Microplanes rivejern er alle fremstillet til professionelt brug og består af en masse små barberbladsskarpe kanter, der er ætsede i stedet for at være stansede som på traditionelle rivejern. Skæret bliver dermed utrolig skarpt og snitter sig gennem maden i stedet for at rive eller flå: En idé, der er patenteret af Microplane og med tiden overført til en række specialprodukter til køkkenet og personlig pleje.


Microplane - fra træraspe til eksklusive køkkenredskaber

Microplane er blevet et kendt brand for sine eminente rivejern i luksusklassen. Men faktisk startede Microplane oprindeligt med at fremstille træraspe til snedkere og tømrere.

Det ændrede sig dog i 1994, hvor en canadisk husmor stod med ønsket om at lave en lækker appelsinkage. Huk trak sit traditionelle rivejern op af køkkenskuffen, men blev slemt frustreret over kvaliteten. I sin ophidselse besluttede hun sig for at hente mandens træraspe i husets værksted, og hun opdagede med det samme, at der her var tale om det perfekte rivejern.

Microplane - specialist i top end rivejern

Historien nåede Microplane, der herefter begyndte et intenst udviklingsarbejde, og siden har firmaet barslet med en lang række specialrivejern samt adskillige andre køkkenredskaber med bid i. Således kan du i dag bl.a. få persillehakkere og ostekværne, der bærer Microplanes navn.

Desuden præsenterer Microplane forskellige hakke- og skiveskæringsprodukter, som gør, at du på utrolig kort tid kan slice en række grøntsager og frugter. Slip for det hårde og risikable arbejde med kniv og skærebræt.

Microplane - for det mest ensartede resultat

Slutresultatet med et skiveskæringsprodukt fra Microplane bliver desuden meget mere ensartet end det, du vil kunne opnå ved at skære grøntsagerne ud med en kniv

Mange kender de frustrationer, der kan være forbundet med brug af et rivejern. Bl.a. kan traditionelle rivejern være svære at styre.. Det problem har du ikke med de knivskarpe rivejern fra Microplane, der er udstyret med en solid fod, som gør, at de ikke glider - hverken hvis du river på en bordflade, et skærebræt eller i en skål.

Microplane - skærer i stedet for at flå

Rivejernene fra Microplane distancerer sig fra andre rivejern ved at de skærer gennem maden i stedet for at flå den. Det er med til at fastholde madens smag og velduft

Microplane leverer specialiseret køkkenudstyr, der generelt gør madlavningen nemmere. Og så skiller produkterne sig ud ved materialevalget, der er helt i top. Microplanes store styrke er det solide greb og de ultraskarpe blade, som der faktisk er grund til at advare imod. Det kan bestemt ikke anbefales at "få fingrene i maskinen". Microplane skærer gennem alt.

Rivejernene kan vaskes i opvaskemaskinen, men vi anbefaler nu alligevel at du vasker dem i hånden, da det ikke vil kunne undgås, at jernene med tiden bliver sløve efter mange ture i opvaskemaskinen.