Knivmagneter

Knivmagneter - med en knivmagnet har du altid dine knive lige ved hånden, når du skal bruge dem. Dine knive vil også foretrække at hænge på væggen separat i en knivmagnet frem for at ligge i en skuffe med fare for at støde sammen med andre knive. Samtidig præsenterer du din knivsamling på en flot og æstetisk måde med en knivmagnet. Til dine Globalknive har vi Global magnetskinnen i smart og tidløst design, håndsmedet og fremstillet i rustfrit stål af højeste kvalitet. Se også vores udvalg af knivblokke - bl.a. Bodums geniale bud på en knivblok med indlagte plastikrør og plads til et stort antal knive.


Knivmagneter - altid din yndlingskniv lige ved hånden

Knivmagneter - mange har deres køkkenknive liggende løst i en skuffe. Men der er ingen tvivl om, at en knivmagnet er et fornuftigt alternativ som knivopbevaring. For det første har du altid dine knive lige ved hånden, og dine flotte yndlingsknive vil tage sig godt ud i køkkenet. Desuden hænger knivene i skikkerhed for småbørn, som ellers vil kunne finde dem frem, hvis de ligger tilgængeligt i en lavt placeret skuffe.

Knivmagneter fås i flotte design, der vil pynte i dit køkken. Magneterne kommer fra anerkendte brands som Bodum, Fiskars, Global og Funktion og er fremstillet i stål, der giver et industrielt look i køkkenet. Magneterne er nemme at rengøre og har stor slidstyrke og brugervenlighed.

Mange ophængningsmuligheder

Knivmagneter fås i forskellige længder. Det er antallet af knive i din knivsamling, der bestemmer, hvor lang din nye knivmagnet bør være. Til 4 knive bør du vælge en magnet på 40 cm, 6 knive kræver 60 cm, mens 8 knive bør have en knivmagnet på 80 cm

En knivmagnet kan ophænges forskellige steder i køkkenet. Over vasken vil dine knive være gemt godt væk fra emsige børnefingre, og det vil være nemt at hænge knivene op, efter at du har vasket dem op i hånden.

Væggen bag komfuret er en anden placeringsmulighed. Her har du et vægareal, der sjældent bliver brugt til noget, så denne placering udnytter pladsen fornuftigt - især hvis du har et mindre køkken.

Knivblokke - alternativet til knivmagneter

Også væggen ved siden af komfuret er en mulighed. Her vil du have knivene tæt på køkkenbordet, hvor du anvender knivene. Endelig kan du også vælge at hænge knivmagneten inde i et af dine overskabe. Denne løsning er passende, hvis du mangler vægplads, eller hvis du foretrækker at have dine knive skjult til daglig. Her vil knivene være gemt væk og tilgængelige på samme tid.

Et alternativ til en knivmagnet kan være en knivblok, hvor du placerer dine køkkenknive opretstående. Bodum har et spændende bud på en knivblok i nyt design. Hvor de fleste knivblokke består af træ med huller til de enkelte knive. har Bodum valgt at placere et antal plastikstave ved siden af hinanden, således at du kan stikke dine knive vilkårligt ned i knivblokken. Plastikstavene er udtagelige og nemme at rengøre.