Tærteforme

Tærteforme - lav dine egne friskbagte tærter i ovnen. Lækre madtærter og desserttærter fremtryller du som en leg med de rigtige tærteforme og tærtefade fra Alstrøm. De ildfaste tærteforme fra Aida er perfekte til formålet, og så gør det jo heller ikke noget, at designet er i orden. Se de ovale og runde tærtefade fra Aidas Aroma Gastronomiserie. Server dampende varme tærter direkte fra ovnen. Selvfølgelig har vi også tærtefade fra den verdenskendte franske producent Le Creuset - her får du toppen af poppen, når det gælder eksklusivt køkkenudstyr, oven i købet med stor rabat i forhold til normalprisen. Bestil tærteforme og tærtefade online. Vi har fri fragt ved køb over 500 kr.


Tærteforme - hjemmebagte tærter og skønne desserter


Tærteforme - hjemmebagte tærter vækker altid lykke. Både din familie og dine eventuelle gæster vil sætte stor pris på, når du serverer en lækker tærte. Det gælder både, hvis du vælger at fremtrylle en madtærte og hvis du har en superskøn opskrift på en desserttærte. Forestil dig de glade ansigter, når en dampende varm tærte flyttes direkte fra den brandvarme ovn ind på bordet. Der er dømt sikker succes.

Med en tærteform har du uanede muligheder for at kreere fristende måltider og desserter. Basis for en madtærte er naturligvis en god tærtedej, men herefter er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan bruge af ingredienser i din helt personlige tærte.

Tærtefade i porcelæn og metal

På nettet vil du kunne finde et væld af spændende opskrifter, som du enten kan følge slavisk eller bruge som udgangspunkt for dine egne kreationer

Tærteforme fås både i keramik/porcelæn og i metal. Forskellen på de to typer forme er, at tærteforme i metal og med non stick belægning giver en sprødere bund, fordi tærteformene rister tærtedejen og giver den en karakteristisk udvendig crunch, mens krummen indeni bevares.

Om du i stedet hellere vil bruge en tærteform i keramik er en smagssag. Hvis du foretrækker en blødere tærtebund, er det keramikformen, du skal vælge. I en keramisk tærtebund opvarmes dejen langsommere, hvilket giver mindre sprødhed i tærten. Du ved bedst selv, hvad du foretrækker.

Her hos Alstrøm har vi fokuseret på tærteforme i porcelæn fra førende producenter Ikke mindst de ildfaste tærteforme fra Aida, som ganske enkelt er perfekte til fremstilling af tærter. Aida præsenterer både runde og ovale tærtefade i deres særdeles populære  Aroma Gastronomiserie.

Tærteforme - masser af anvendelsesmuligheder

Selvfølgelig har Rosendahl også deres kvalificerede bud på elegante og funktionelle tærteforme. Rosendahl har valgt at producere tærtefadene med en ekstra høj kant, hvilket er en rigtig god ide, da der dermed er plads til at tilføje en masse ekstra toppings.

Husk at tærtefade på trods af navnet sagtens kan anvendes i masser af andre sammenhæng i din servering. F.eks. tager salater sig fantastisk ud i de stilfulde fade, men i virkeligheden er der ingen grænser for, hvad der med fordel kan serveres i et tærtefad. Mange bruger også tærtefadene i forbindelse med dekorationsanretninger, hvor fadet kombineres med blomster, strandsten, julepynt eller stearinlys. Også her er det fantasien, der sætter grænserne for anvendelsesmulighederne.