Plast & Boxe

Plastbokse til køkken

her handler det især om praktisk, hensigtsmæssig og ikke mindst hygiejnisk opbevaring af fødevarer / råvarer i dit køkken. Ikke overraskende optræder den altid aktuelle og helt tidløse Margretheskål i denne sammenhæng. Margretheskålen er en klassiker i dansk design - som udgangspunkt en røreskål, men du kan tilkøbe låg til dine skåle og hurtigt omdanne dem til handy opbevaringsskåle. Plast er et fantastisk materiale til fremstilling af køkkentilbehør - vi præsenterer det bedste inden for brødkasser, bestikkasser, dørslag, isterningebakker, kaffetragte, målekander, skærebrætter, frugtpressere samt et stort program i opbevaringskasser fra Funktion. Gå på tilbudsjagt og bliv inspireret.


Plast & Boxe - kaffetragte, isbakker, poselukkere, målekandesæt, frugtpressere, skærebrætter

Plast & Boxe - korrekt opbevaring af fødevarer er ultravigtig. Det ved man selvfølgelig i professionelle fødevarevirksomheder, men også i det private hjem er det vigtigt, at grundlæggende hygiejniske regler overholdes. Både forarbejdede fødevarer og råvarer i dit køkken kan udvikle bakterier, som i sidste ende kan give fødevareforgiftninger.

Hygiejnisk opbevaring af fødevarer kan med fordel ske i bokse og øvrige beholdere af plast. Plastik er et fortrinligt materiale til opbevaring, da en plastboks eller en plastskål med låg for det første holder tæt og desuden er praktisk at stille i køleskab eller fryser.

Alt i plastvarer for nemmere køkkenarbejde

Plast er i det hele taget et velegnet til at fremstille køkkenudstyr, og her i kategorien finder du en lang række plastvarer, der gør køkkenarbejdet nemmere - meljævnere, kaffetragte, isbakker, poselukkere, målekandesæt, frugtpressere, skærebrætter osv.

Rigtig smarte er de dekorative opbevaringsdåser fra Brabantia. Dåserne er i stål og forsynet med kliklåg, der lukker tæt og holder indholdet tørt og frisk. Forsynet med et vindue, så du tydeligt kan se indholdet.

Margrethe Skålen i plast - en dansk klassiker

Margrethe Skålene har i årtier været en fast bestanddel i mange danske hjem, og med det tidløse design og den store funktionalitet går disse skåle aldrig af mode. Skålene i plast fås i mange forskellige størrelser og farver og kan købes enkeltvis, men fås også i sæt med tilhørende låg.

Margrethe Skålen kan bruges til tilberedning og servering samt opbevaring. Fremstillet i melamin, der kan gå i opvaskemaskinen. Skålene tåler dog ikke mikroovn og fryser.

Målekander i plast har du altid brug for i køkkenet. Bestil et praktisk målekandesæt i transparent plastik med tydelige afmærkninger. Se også den store flotte serveringskande i plast - superfin til servering af vand, juice, mælk og saft.

Eller hvad med de handy microskåle, der er udstyret med en ventil i toppen samt praktiske bærehåndtag. Velegnede til mange formål.

Gå på jagt her i kategorien for plast og bokse. Du finder helt sikkert ideer til udvidelse af din beholdning af køkkenudstyr.