Kaffekværne
Kaffekværne - en kaffekværn er uundværlig for dig, der går op i smag og kvalitet af din kaffetår. Men generelt får flere og flere øjnene op for, at kaffe ganske enkelt smager bedre, når kaffen kommer friskmalet fra en kaffekværn eller en kaffemølle. Vores kaffekværne er nemme at anvende og tager ikke megen plads op på køkkenbordet. Du kan naturligvis indstille malingsgraden efter eget ønske. Har du nogensinde prøvet at sammenligne duften fra en kaffepose fra supermarkedet med friskmalet kaffe fra en kaffekværn? Prøv det - så ved du, hvad vi taler om. Kaffekværnene er naturligvis fra anerkendte brands som Bodum, Bosch og OBH.
Kaffekværne - stil krav til din kaffe - kværn dine egne bønner
Kaffekværne - i Danmark går vi om nogen op i kaffe. Vi er et kaffedrikkende folk, og vi stiller store krav til vores kaffe. En af måderne til at opnå den optimale kaffeoplevelse er selvfølgelig at kværne sine egne kaffebønner og dermed få helt friskmalet kaffe.
Vi ved godt, at mange elsker filterkaffe eller de moderne varianter i form af instantkaffe eller kapselkaffe. Det er selvfølgelig en smagssag, men hvis smagen er afgørende for dig, er du sikkert større fan af espresso eller stempelkandekaffe lavet på friskkværnede bønner.
Du hører til den gruppe, der sætter pris på at kunne udvælge dine favoritkaffebønner, og du har ingen problemer med at kunne smage forskel på friskkværnede bønner og bønner, der er malet flere dage tilbage.
Kaffekværne - kaffe efter din personlige smag
Med en kaffekværn kan du ved de fleste modeller indstille kværnen til at male dine bønner i lige præcis den finhed, du ønsker. Kværn din kaffe, som du bedst kan lide den, og husk, at der er afgørende forskel på, hvordan man kværner kaffebønnerne - alt efter om du skal bruge kaffen til espresso eller stempelkandekaffe. Bemærk, at de lidt billigere kværne snitter eller hakker kaffebønnerne, mens de dyrere modeller i højere grad kan indstilles til at male ensartet kaffe.
Brug kaffekværn - bryg kaffe på friskmalede bønner
Der er rigtig mange fordele ved at brygge kaffe på friskmalede bønner. I kværningsprocessen åbnes kaffebønnernes celler, og det frigiver aroma fra bønnerne - den aroma, som tydeligt smages i det endelige resultat. Da malede bønner meget hurtigt mister en stor del af deres aroma, er det helt afgørende, at du anvender de friskkværnede bønner umiddelbart efter kværningen i din kaffekværn.
Tjek ovenstående udvalg af kaffekværne og find den kaffekværn, der bedst opfylder dine behov.