Tape

Tape kan redde mange situationer. Vi kender vist alle til eksempler, hvor et stykke Gaffatape har reddet dagen. Faktisk bør en rulle Gaffatape være fast installation i ethvert dansk hjem. Tapen kan du bestille online her hos Alstrøm. Den klassiske udgave i sølv - verdens vel nok mest kendte tape, der officielt går under navnet Duck Tape. Fantastisk stærk tape, der er forstærket med tråd på kryds og tværs. Bestil tape i dag.


Tape - Gaffatape - Tesa Tape - Dobbeltdækkende Tape

Tape - Listen er lang over de problemer, gaffatape har løst i tidens løb. Det er der da også mange, der har opdaget, og som resultat har gaffatape sin faste plads i køkkenskuffen eller værktøjskassen i rigtig mange danske hjem.

Gaffertape er en stærk tape af vævet bomuld der kan anvendes til utrolig mange ting. Tapen er oftest gråt eller sort, men kan fås i mange forskellige farver. De mange begreber dækker ikke over et bestemt produkt, men anvendes meget bredt over stort set alle typer af sølvfarvede tape med bomuldstråde.

Vælg Duck Tape - kraftigt forstærket

Her i shoppen har et stærkt bud på en gaffatape - den amerikanske duck tape. Du får en rulle med ikke mindre end 50 meter kraftig forstærket tape. Gaffatape er i øvrigt vandafvisende - også en fordel i mange situationer.

Tesa Tape er også et velkendt brand. Tesa er ikke mindst berøt for sin dobbeltklæbende monteringstape, som har en utrolig stærk vedhæftningsstyrke. Tapen er specielt udviklet med henblik på at opnå en stærk, permanent vedhæftning på faste underlag. Tapen kan anvendes både inde og ude, men er dog ikke UV-bestandig. Undgå også direkte kontakt med vand.

Tesa Protect - Lyddæmpende puder

Dobbeltklæbende tape anvendes bl.a. til at holde gulvtæpper på plads, så de ikke skrider. Placer tapen under gulvtæppet på strategiske steder. Tapen er også praktisk i forbindelse med forskellige maleropgaver i hjemmet.

Tesa Protect er en smart opfindelse. Her får du små lyddæmpende puder med tape, som du kan montere på døre og skabslåger. Puderne forhindrer dørene i at smække hårdt i. De er også velegnet til montering under møbelben for at få møblerne til at stå bedre fast. Desuden vil gulvene blive beskyttet mod ridser. 
 

Tesa Velcrotape anvendes til fastgørelse af tunge genstande, der skal kunne hænges op og tages ned igen. Tapen kan åbnes og lukkes op til 10.000 gange.

 

Stort udvalg af forskellig tape til praktiske opgaver i hjemmet. Tjek kategorien.